Галвез одустао од доласка у Звезду?! Проблем - паре!

Шпанац, наводно, променио одлуку када је чуо да у српском шампиону постоје финансијски проблеми.  

Фудбал 27.05.2019 | 20:46
Галвез одустао од доласка у Звезду?! Проблем - паре!
Галвез одустао од Звезде: Уплашиле га приче о беспарици! Црвено-бели принуђени да потраже ново решење на позицији штопера.

Искусни штопер Алехандро Алекс Галвез Химена, по најновијим информацијама, неће појачати Црвену звезду. Не само да је неће појачати, већ је променио и одлуку о свом доласку у Београд, пише навијачки портал "Ред Стар Белграде".

До ове информације дошао је и Моззарт Спорт, који наводи да је 29-годишњи Шпанац одустао од црвено-белих када је чуо да српски шампион има финансијских проблема и да примања играча нису редовна, већ касне три месеца.

Галвез је прошлу сезону провео у Рајо Ваљекано, са којим му је истекао уговор и у Београд је требало да допутује као слободан играч. Планирано је било да стигне вечерас, а у уторак обави последњу рунду преговора и, потом, лекарске прегледе.

Осим у случају новог преокрета, до његовог трансфера, ипак, неће доћи...

Када је реч о дефанзивцима, у везу са Црвеном звездум протеклих дана довођени су Радован Панков из Радничког и Словенац Лука Крајнц из Фрозинонеа.

Црвена звезда је остала без већ виђеног појачања у летњем прелазном року. Шпански штопер Алекс Галвез одустао је од доласка у црвено-бели табор, иако је већ у петак имао резервисану авионску карту за Београд, чак и усмено договорио услове трогодишњег уговора са српским шампионом. 

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, Шпанац је у међувремену добио информације како играчи на стадиону Рајко Митић три месеца нису примили плату, као и да би он имао проблем са исплатама личних примања у Србији, па је одлучио да одустане од читавог трансфера. Реаговао је чак и његов отац и послао сигнал да су га о лошој финансијској ситуацији у српском фудбалу обавестили поједини менаџери. 

Црвена звезда је сада принуђена да тражи алтернативно решење на том месту у тиму, које је процењено као једно од горућих пред почетак нове сезоне.

Одустајање Галвеза, сигурно ће отежати посао одговорних из Љутице Богдана. Тим пре што је доскорашњи члан Рајо Ваљекана изабран као најбоље и најјефтиније решење из иностранства. Дошао би на Маракану као слободан играч. Црвена звезда је пикирала и Словенца Луку Крајнца, али је он под дугорочним уговором са Фрозинонеом што значи да би Црвена звезда за његове услуге морала да издвоји новац за обештећење. Процењује се да би га Фрозиноне пустио за 500.000 евра. 

Галвезу је истекао уговор са Рајо Ваљеканом, имао је позив и Лас Палмаса. Наравно, и даље тиња нада на Маракани да би могло да дође до преокрета.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар