Galvez odustao od dolaska u Zvezdu?! Problem - pare!

Španac, navodno, promenio odluku kada je čuo da u srpskom šampionu postoje finansijski problemi.  

Fudbal 27.05.2019 | 20:46
Galvez odustao od dolaska u Zvezdu?! Problem - pare!
Galvez odustao od Zvezde: Uplašile ga priče o besparici! Crveno-beli prinuđeni da potraže novo rešenje na poziciji štopera.

Iskusni štoper Alehandro Aleks Galvez Himena, po najnovijim informacijama, neće pojačati Crvenu zvezdu. Ne samo da je neće pojačati, već je promenio i odluku o svom dolasku u Beograd, piše navijački portal "Red Star Belgrade".

Do ove informacije došao je i Mozzart Sport, koji navodi da je 29-godišnji Španac odustao od crveno-belih kada je čuo da srpski šampion ima finansijskih problema i da primanja igrača nisu redovna, već kasne tri meseca.

Galvez je prošlu sezonu proveo u Rajo Valjekano, sa kojim mu je istekao ugovor i u Beograd je trebalo da doputuje kao slobodan igrač. Planirano je bilo da stigne večeras, a u utorak obavi poslednju rundu pregovora i, potom, lekarske preglede.

Osim u slučaju novog preokreta, do njegovog transfera, ipak, neće doći...

Kada je reč o defanzivcima, u vezu sa Crvenom zvezdum proteklih dana dovođeni su Radovan Pankov iz Radničkog i Slovenac Luka Krajnc iz Frozinonea.

Crvena zvezda je ostala bez već viđenog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Španski štoper Aleks Galvez odustao je od dolaska u crveno-beli tabor, iako je već u petak imao rezervisanu avionsku kartu za Beograd, čak i usmeno dogovorio uslove trogodišnjeg ugovora sa srpskim šampionom. 

Kako saznaje MOZZART Sport, Španac je u međuvremenu dobio informacije kako igrači na stadionu Rajko Mitić tri meseca nisu primili platu, kao i da bi on imao problem sa isplatama ličnih primanja u Srbiji, pa je odlučio da odustane od čitavog transfera. Reagovao je čak i njegov otac i poslao signal da su ga o lošoj finansijskoj situaciji u srpskom fudbalu obavestili pojedini menadžeri. 

Crvena zvezda je sada prinuđena da traži alternativno rešenje na tom mestu u timu, koje je procenjeno kao jedno od gorućih pred početak nove sezone.

Odustajanje Galveza, sigurno će otežati posao odgovornih iz Ljutice Bogdana. Tim pre što je doskorašnji član Rajo Valjekana izabran kao najbolje i najjeftinije rešenje iz inostranstva. Došao bi na Marakanu kao slobodan igrač. Crvena zvezda je pikirala i Slovenca Luku Krajnca, ali je on pod dugoročnim ugovorom sa Frozinoneom što znači da bi Crvena zvezda za njegove usluge morala da izdvoji novac za obeštećenje. Procenjuje se da bi ga Frozinone pustio za 500.000 evra. 

Galvezu je istekao ugovor sa Rajo Valjekanom, imao je poziv i Las Palmasa. Naravno, i dalje tinja nada na Marakani da bi moglo da dođe do preokreta.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar