Четврти трофеј за Николића!

Има интересовања. . .  Српски тренер ужива у Секешфехервару, али не крије да му ласка интересовање многих клубова. . .

Фудбал 27.05.2019 | 21:05
Четврти трофеј за Николића!
Марко Николић је пре 40. рођендана подигао четири трофеја као тренер.

После "дупле круне" са Партизаном у сезони 2017/18, Николић је неочекивано отишао у Мађарску у клубу експанзији Видеотон (МОЛ Види) и с њима је у првој години већ освојио титулу. Играо је потом у групној фази Лиге Европе, а ову сезону ће памтити по освојеном Купу Мађарске.

Импресивни резултати су иза младог стратега који ужива у Секешфехервару с којим пише историју, а уједно је постао и најуспешнији тренер у историји овог клуба.

"Рекордно дугачка такмичарска година је иза нас. Отуда и разумљиво велико славље, напјре у Будимпешти, на Ференцварошовој "Групама арени", потом и у Фехервару. Као да смо стигли до титуле", казао је Марко Николић за "Спортски журнал".

Казао је да је већ све спремно за припреме које почињу 10. јуна, а да су већ довели Ивана Петрјака (Украјина) и Адријана Руша (Румунија).

А, каква је будућност Марка Николића у МОЛ Видију?

"Има много интересовања за мене и то не кријем", рекао је млади тренер.

"Уосталом, и Мађари су информисани на ту тему. Добро је то за клуб, било би лоше да се нико не интересује за мене. Видећемо, и даље сам тренер Видеотона, посвећен екипи до максимума. Никад се не зна шта доноси наредни дан...".

Осим Марка Николића у Видеотону игра и Марко Шћеповић. Он је погодио и у финалу Купа Мађарске, укупно стрелац 14 голова у минулој сезони.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар