Četvrti trofej za Nikolića!

Ima interesovanja. . .  Srpski trener uživa u Sekešfehervaru, ali ne krije da mu laska interesovanje mnogih klubova. . .

Fudbal 27.05.2019 | 21:05
Četvrti trofej za Nikolića!
Marko Nikolić je pre 40. rođendana podigao četiri trofeja kao trener.

Posle "duple krune" sa Partizanom u sezoni 2017/18, Nikolić je neočekivano otišao u Mađarsku u klubu ekspanziji Videoton (MOL Vidi) i s njima je u prvoj godini već osvojio titulu. Igrao je potom u grupnoj fazi Lige Evrope, a ovu sezonu će pamtiti po osvojenom Kupu Mađarske.

Impresivni rezultati su iza mladog stratega koji uživa u Sekešfehervaru s kojim piše istoriju, a ujedno je postao i najuspešniji trener u istoriji ovog kluba.

"Rekordno dugačka takmičarska godina je iza nas. Otuda i razumljivo veliko slavlje, napjre u Budimpešti, na Ferencvarošovoj "Grupama areni", potom i u Fehervaru. Kao da smo stigli do titule", kazao je Marko Nikolić za "Sportski žurnal".

Kazao je da je već sve spremno za pripreme koje počinju 10. juna, a da su već doveli Ivana Petrjaka (Ukrajina) i Adrijana Ruša (Rumunija).

A, kakva je budućnost Marka Nikolića u MOL Vidiju?

"Ima mnogo interesovanja za mene i to ne krijem", rekao je mladi trener.

"Uostalom, i Mađari su informisani na tu temu. Dobro je to za klub, bilo bi loše da se niko ne interesuje za mene. Videćemo, i dalje sam trener Videotona, posvećen ekipi do maksimuma. Nikad se ne zna šta donosi naredni dan...".

Osim Marka Nikolića u Videotonu igra i Marko Šćepović. On je pogodio i u finalu Kupa Mađarske, ukupno strelac 14 golova u minuloj sezoni.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar