То није била киша, већ сузе господина Ранијерија!

Ромина публика захвална искусном стратегу на лојалности коју је показао у тешким тренуцима.

Фудбал 27.05.2019 | 17:37
То није била киша, већ сузе господина Ранијерија!
Емоције су куљале у Риму протекле вечери. Данијеле де Роси је измамио сузе читавом стадиону. Плакале су и легенде Франческо Тоти и Бруно Конти, а свој емотивни тренутак имао је и Клаудио Ранијери.

Рођени Римљанин се прихватио незахвалне улоге да преузме Вучицу на неколико месеци и угаси пожар који је куљао након серије лоших резултата. Господски се понео и у данима када је на удару био сам Де Роси, након одлуке клуба да не продужи уговор са њим. Изашао је у јавност и индиректно осудио комплетну управу клуба.

То су ствари које се посебно цене међу присталицама Роме, које су током меча са Пармом истакле транспарент посвећен Ранијерију, а онда скандирале његово име. Тај тренутак је расплакао искусног стратега.

"Господине Ранијери, дошли сте у тренутку када нам је било најпотребније. Имате поштовање од својих навијача", стајало је на транспаренту Роминог југа.

Ранијери се господски понео и на конференцији за медије, када је уследило питање о поменутој ситуацији.

"Искусио сам неке дивне емоције, али то нису биле сузе у мојим очима, то је била киша! Шалу на страну, било је емотивно за мене када сам чуо навијаче да се опраштају од Де Росија и мене, било је још теже опростити се", рекао је Ранијери.

Рома је сезону завршила на шестом месту Серије А и на лето ће играти у квалификацијама за Лигу Европе. Пре тога биће извршен ремонт играчког кадра, а на клупу ће и нови шеф струке. Његово име у овом тренутку није познато.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар