To nije bila kiša, već suze gospodina Ranijerija!

Romina publika zahvalna iskusnom strategu na lojalnosti koju je pokazao u teškim trenucima.

Fudbal 27.05.2019 | 17:37
To nije bila kiša, već suze gospodina Ranijerija!
Emocije su kuljale u Rimu protekle večeri. Danijele de Rosi je izmamio suze čitavom stadionu. Plakale su i legende Frančesko Toti i Bruno Konti, a svoj emotivni trenutak imao je i Klaudio Ranijeri.

Rođeni Rimljanin se prihvatio nezahvalne uloge da preuzme Vučicu na nekoliko meseci i ugasi požar koji je kuljao nakon serije loših rezultata. Gospodski se poneo i u danima kada je na udaru bio sam De Rosi, nakon odluke kluba da ne produži ugovor sa njim. Izašao je u javnost i indirektno osudio kompletnu upravu kluba.

To su stvari koje se posebno cene među pristalicama Rome, koje su tokom meča sa Parmom istakle transparent posvećen Ranijeriju, a onda skandirale njegovo ime. Taj trenutak je rasplakao iskusnog stratega.

"Gospodine Ranijeri, došli ste u trenutku kada nam je bilo najpotrebnije. Imate poštovanje od svojih navijača", stajalo je na transparentu Rominog juga.

Ranijeri se gospodski poneo i na konferenciji za medije, kada je usledilo pitanje o pomenutoj situaciji.

"Iskusio sam neke divne emocije, ali to nisu bile suze u mojim očima, to je bila kiša! Šalu na stranu, bilo je emotivno za mene kada sam čuo navijače da se opraštaju od De Rosija i mene, bilo je još teže oprostiti se", rekao je Ranijeri.

Roma je sezonu završila na šestom mestu Serije A i na leto će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pre toga biće izvršen remont igračkog kadra, a na klupu će i novi šef struke. Njegovo ime u ovom trenutku nije poznato.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar