Ново дно за Берахина - отказ, јер је возио пијан!

Некада најталентованији енглески фудбалер сам себи упропаштава каријеру.

Фудбал 27.05.2019 | 10:06
Ново дно за Берахина - отказ, јер је возио пијан!
Саидо Берахино (25) је у једном тренутку био најталентованији фудбалер Енглеске.

Момак из Буџумбуре (Бурунди) бриљирао је у дресу ВБА у сезони 2014/15, када је у свим такмичењима постигао 20 голова, али након што га нису пустили да пређе у Тотенхем играо је све лошије, без мотива, а уз то је правио проблеме и ван терена.

Ове сезоне је носио дрес Стоука у Чемпионшипу, прекинуо је голгетерски пост од 913 дана још у августу, али није бриљирао јер је сезону завршио са тек још два гола.

А потом нови проблеми...

Како преноси "Дејли Мејл", Стоук је одлучио да отпусти Берахина због вожње у пијаном стању, пошто је у његовој крви било три пута више алкохола него што је дозвољено.

То је већ трећи пут да је Берахино "ухваћен" у истом казненом делу, а за последњи инцидент који се десио у фебруару док је возио "рејнџ ровер" - одузета му је дозвола на 30 месеци, док је уз то "ребнут" и са 75.000 фунти.

Стоук је Берахина платио 12 милиона фунти и већ сада се може рећи да је то једна од лошијих куповина овог клуба пошто је за 56 наступа постигао тек пет голова.

Не знамо где ће наставити каријеру, и да ли ће неко желети да га ангажује после оволико контроверзи, али вреди поменути да је у међувремену "променио" репрезентацију и да сада наступа за Бурунди - и с њима дебитује на Афричком купу нација следећег месеца.

Он је међу 23 фудбалера, а добар турнир могао би да му "опере" име.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар