Novo dno za Berahina - otkaz, jer je vozio pijan!

Nekada najtalentovaniji engleski fudbaler sam sebi upropaštava karijeru.

Fudbal 27.05.2019 | 10:06
Novo dno za Berahina - otkaz, jer je vozio pijan!
Saido Berahino (25) je u jednom trenutku bio najtalentovaniji fudbaler Engleske.

Momak iz Budžumbure (Burundi) briljirao je u dresu VBA u sezoni 2014/15, kada je u svim takmičenjima postigao 20 golova, ali nakon što ga nisu pustili da pređe u Totenhem igrao je sve lošije, bez motiva, a uz to je pravio probleme i van terena.

Ove sezone je nosio dres Stouka u Čempionšipu, prekinuo je golgeterski post od 913 dana još u avgustu, ali nije briljirao jer je sezonu završio sa tek još dva gola.

A potom novi problemi...

Kako prenosi "Dejli Mejl", Stouk je odlučio da otpusti Berahina zbog vožnje u pijanom stanju, pošto je u njegovoj krvi bilo tri puta više alkohola nego što je dozvoljeno.

To je već treći put da je Berahino "uhvaćen" u istom kaznenom delu, a za poslednji incident koji se desio u februaru dok je vozio "rejndž rover" - oduzeta mu je dozvola na 30 meseci, dok je uz to "rebnut" i sa 75.000 funti.

Stouk je Berahina platio 12 miliona funti i već sada se može reći da je to jedna od lošijih kupovina ovog kluba pošto je za 56 nastupa postigao tek pet golova.

Ne znamo gde će nastaviti karijeru, i da li će neko želeti da ga angažuje posle ovoliko kontroverzi, ali vredi pomenuti da je u međuvremenu "promenio" reprezentaciju i da sada nastupa za Burundi - i s njima debituje na Afričkom kupu nacija sledećeg meseca.

On je među 23 fudbalera, a dobar turnir mogao bi da mu "opere" ime.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar