Сви потенцијални ривали Звезде у борби за ЛШ...

Погледајте са ким би све црвено-бели могли да се сусретну кроз квалификације за елитно европско такмичење. . .

Фудбал 26.05.2019 | 23:20
Сви потенцијални ривали Звезде у борби за ЛШ...
Фудбалери Црвене звезде покушаће предстојећег лета други пут узастопно да се домогну Лиге шампиона, односно да трећу сезону заредом играју у групној фази једног од два највећа европска такмичења.

Изабраници Владана Милојевића у мисију ће кренути 9. или 10. јула, првом утакмицом првог кола квалификација за елитно такмичење, а име ривала у првом и потенцијалном другом колу - у којима су носиоци - сазнаће 18. јуна.

На Твитер профилу "Плаyтонy" објављена су имена свих тимова који би у прве три рунде квалификација могли да се састану са црвено-белима, а мање-више познато је и ко би могао да им буде ривал у последњем колу (плеј-офу).

ПРВО КОЛО:Клуж (Румунија), Ференцварош (Мађарска), Сарајево (БиХ), Пјаст (Пољска), Рига (Летонија), Партизани (Албанија), Сабуртало (Грузија), Пјуник (Јерменија), Судува(Литванија), Номе Каљу (Естонија), Сутјеска (Црна Гора), Валур (Исланд), Валета (Малта), ХБ Торшавн (Фарска Острва), Линфилд (Северна Ирска).

ДРУГО КОЛО:Макаби Тел Авив (Израел), Розенборг (Норвешка), АИК Стокхолм (Шведска), Слован Братислава (Словачка), Шериф (Молдавија), Шкендија (Македонија),  ХЈК (Финска), Диделанж (Луксембург), Њу Сеинтс (Велс), Дандалк (Република Ирска). 

ТРЕЋЕ КОЛО:Ајакс (Холандија), Селтик (Шкотска), Динамо Загреб (Хрватска), Копенхаген(Данска), Астана (Казахстан), БАТЕ Борисов (Белорусија).

ЧЕТВРТО КОЛО:Ајакс (Холандија), Селтик (Шкотска), Динамо Загреб (Хрватска), Копенхаген (Данска).



Као што смо поменули, прве утакмице првог кола биће игране 9. и 10. јула, а реванши су 16. и 17. јула. Друго коло је 23/24. и 30/31. јула, треће 6/7. и 13. августа, док је плеј-оф 20/21. и 27/28. августа.

Жреб за прва два кола је 18. јуна, за треће 22. јула, а за последње 5. августа.

Тимови који испадну у некој од прве три рунде квалификација за Лигу шампиона моћи ће да настави у борби за Лигу Европе, а они који испадну у последњем колу квалификација за елитно такмичење, аутоматски ће се наћи у групи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар