Svi potencijalni rivali Zvezde u borbi za LŠ...

Pogledajte sa kim bi sve crveno-beli mogli da se susretnu kroz kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje. . .

Fudbal 26.05.2019 | 23:20
Svi potencijalni rivali Zvezde u borbi za LŠ...
Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće predstojećeg leta drugi put uzastopno da se domognu Lige šampiona, odnosno da treću sezonu zaredom igraju u grupnoj fazi jednog od dva najveća evropska takmičenja.

Izabranici Vladana Milojevića u misiju će krenuti 9. ili 10. jula, prvom utakmicom prvog kola kvalifikacija za elitno takmičenje, a ime rivala u prvom i potencijalnom drugom kolu - u kojima su nosioci - saznaće 18. juna.

Na Tviter profilu "Playtony" objavljena su imena svih timova koji bi u prve tri runde kvalifikacija mogli da se sastanu sa crveno-belima, a manje-više poznato je i ko bi mogao da im bude rival u poslednjem kolu (plej-ofu).

PRVO KOLO:Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Sarajevo (BiH), Pjast (Poljska), Riga (Letonija), Partizani (Albanija), Saburtalo (Gruzija), Pjunik (Jermenija), Suduva(Litvanija), Nome Kalju (Estonija), Sutjeska (Crna Gora), Valur (Island), Valeta (Malta), HB Toršavn (Farska Ostrva), Linfild (Severna Irska).

DRUGO KOLO:Makabi Tel Aviv (Izrael), Rozenborg (Norveška), AIK Stokholm (Švedska), Slovan Bratislava (Slovačka), Šerif (Moldavija), Škendija (Makedonija),  HJK (Finska), Didelanž (Luksemburg), Nju Seints (Vels), Dandalk (Republika Irska). 

TREĆE KOLO:Ajaks (Holandija), Seltik (Škotska), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Kopenhagen(Danska), Astana (Kazahstan), BATE Borisov (Belorusija).

ČETVRTO KOLO:Ajaks (Holandija), Seltik (Škotska), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Kopenhagen (Danska).



Kao što smo pomenuli, prve utakmice prvog kola biće igrane 9. i 10. jula, a revanši su 16. i 17. jula. Drugo kolo je 23/24. i 30/31. jula, treće 6/7. i 13. avgusta, dok je plej-of 20/21. i 27/28. avgusta.

Žreb za prva dva kola je 18. juna, za treće 22. jula, a za poslednje 5. avgusta.

Timovi koji ispadnu u nekoj od prve tri runde kvalifikacija za Ligu šampiona moći će da nastavi u borbi za Ligu Evrope, a oni koji ispadnu u poslednjem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje, automatski će se naći u grupi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar