Готови кризни састанци у Барселони!

Лете Сегура и Валверде?! Спорт пише о великим променама у спортском сектору шампиона Шпаније.

Фудбал 26.05.2019 | 21:40
Готови кризни састанци у Барселони!
Дебакл у финалу Купа краља против Валенсије уздрмао је из темеља Барселонину спортску структуру. Магнитуде потреса су толике да је председник Ђозеп Марија Бартомеу већ одржао прве консултативне састанке како би ублажио ефекте велике кризе која је почела елиминацијом од Ливерпула у полуфиналу Лиге шампиона.

Према информацији каталонског Спорта, једна од главних тема данас била је хитна смена доброг дела руководства шампиона Шпаније, а први чија ће глава летети (фуигуративно речено) биће генерални менаџер Пеп Сегура, иако га председник Бартомеу тренутно једини брани. 

Други проблем, како би се умирило незадовољство међу поклоницима каталонског клуба, је смена тренера Ернеста Валвердеа за чији се одлазак залаже и већи део навијача Барселоне. Чини се да Валвердеунеће помоћи ни подршка коју ужива од председника Бартомеуа и прве звезде Лионела Месија који и даље верује у тренера.

"Мислим да је Валверде одрадио импресиван посао за време које је провео овде. Желим да настави да води Барсу", изјавио је Меси пре неколико дана.

После свега, лотпица је сада у дворишту Бартомеуа којег очекује тешка недеља. Још увек сви Каталонци осећају горчину пораза од Валенсије и коначног неуспеха сезоне који у марту нико није могао да замисли на крилима убедљивих победа Барселоне.

Зато је Бартомеу сада на великом тесту, а Барселони под хитно требају конкретна решења за будућност.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар