Мбапе и Нејмар - остају ли или не у ПСЖ-у?

Тухел: Не могу да гарантујем да Нејмар и Мбапе остају у Паризу следеће сезоне.  Да ли то тренер ПСЖ-а најављује одлазак главних звезда?

Фудбал 27.05.2019 | 08:00
Мбапе и Нејмар - остају ли или не у ПСЖ-у?
Само дан након што је званично продужио уговор са Пари Сен Жерменом тренер Парижана Томас Тухел је шокирао навијаче Светаца изјавом да не може да гарантује да ће Нејмар и Килијан Мбапе и следеће сезоне носити дрес овог тима.

Сам Мбапе је прошле недеље изјавио да размишља о будућности и да је отворен за "нове пројекте", али је ПСЖ све то одмах одбацио званичним саопштењем у коме наводи да ће светски шампион с Француском остати сигурно и следеће сезоне на Парку принчева. Нејмар се из дана у дан спомиње као ново појачање Реала из Мадрида, а након што је у лето 2017. стигао из Барселоне за рекордних 220.000.000 евра.   

На питање новинара, који су га нашли данас на трци за Велику награду Монте Карла, да ли рачуна на њих двојицу за следећу сезону, Немац је дао искрен одговор.

"Навикао сам на ова питања сваког лета. Тек је мај месец и ако вам нешто сада кажем то не значи да ће тако бити и у јуну. Ствари су такве какве су, много је нагађања, што значи да имамо доста талента и квалитета. Моја жеља као тренера је јасна - да сви садашњи играчи остану и да наставимо овај пројекат. Посао није завршен, тек смо почели. То је моја жеља, али не могу да обећам јер нисам наиван, а не желим ни да ме сматрају наивним човеком у овом послу", рекао је Тухел.

Да ли се то тренер ПСЖ-а спрема за одлазак главних звезда?

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар