Mbape i Nejmar - ostaju li ili ne u PSŽ-u?

Tuhel: Ne mogu da garantujem da Nejmar i Mbape ostaju u Parizu sledeće sezone.  Da li to trener PSŽ-a najavljuje odlazak glavnih zvezda?

Fudbal 27.05.2019 | 08:00
Mbape i Nejmar - ostaju li ili ne u PSŽ-u?
Samo dan nakon što je zvanično produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom trener Parižana Tomas Tuhel je šokirao navijače Svetaca izjavom da ne može da garantuje da će Nejmar i Kilijan Mbape i sledeće sezone nositi dres ovog tima.

Sam Mbape je prošle nedelje izjavio da razmišlja o budućnosti i da je otvoren za "nove projekte", ali je PSŽ sve to odmah odbacio zvaničnim saopštenjem u kome navodi da će svetski šampion s Francuskom ostati sigurno i sledeće sezone na Parku prinčeva. Nejmar se iz dana u dan spominje kao novo pojačanje Reala iz Madrida, a nakon što je u leto 2017. stigao iz Barselone za rekordnih 220.000.000 evra.   

Na pitanje novinara, koji su ga našli danas na trci za Veliku nagradu Monte Karla, da li računa na njih dvojicu za sledeću sezonu, Nemac je dao iskren odgovor.

"Navikao sam na ova pitanja svakog leta. Tek je maj mesec i ako vam nešto sada kažem to ne znači da će tako biti i u junu. Stvari su takve kakve su, mnogo je nagađanja, što znači da imamo dosta talenta i kvaliteta. Moja želja kao trenera je jasna - da svi sadašnji igrači ostanu i da nastavimo ovaj projekat. Posao nije završen, tek smo počeli. To je moja želja, ali ne mogu da obećam jer nisam naivan, a ne želim ni da me smatraju naivnim čovekom u ovom poslu", rekao je Tuhel.

Da li se to trener PSŽ-a sprema za odlazak glavnih zvezda?

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar