Шта Трамп ради током путовања

Како пише "Даилy Маил", позивајући се на инсајдерски извјештај ЦНН-а, актуелни амерички предсједник Доналд Трамп има прилично необичне ритуале када путује предсједничким авионом.

Свијет 26.05.2019 | 14:51
Шта Трамп ради током путовања
Наиме, активни и бивши чланови Трампове администрације тврде да путовања с предсједником, посебно она прекоокеанска, могу да буду прилично неугодна због чињенице да предсједник у авиону гледа "Фоx Неwс", а стање постаје напето када се појаве негативни прилози о њему.

Чланови његове администрације открили су да Трамп  вријеме у авиону проводи у предњој кабини, једе, гледа телевизију или чита новине. Такође, разговара с особљем и телефеном зове своје пријатеље и симпатизере, а у моменту када на телевизији види нешто што га узнемири зове некога да му промијени програм.

Али, то није све. Трамп, такође, има и навику да усред ноћи пробуди неког од сапутника, а све како би расправљали о његовим предстојећим сусретима са страним државницима или смишљали шта ће одговорити на медијске написе.

Један члан његове администрације открио је и то да се Трамп често више фокусира на негативне вијести о себи, умјесто да пажњу усмјери на састанке који га очекују и на распоред активности током службеног путовања.

"Он готово никада не спава", рекао је један од чланова администрације за "ЦНН".

Али, то свакако није изненадило с обзиром на чињеницу да се зна да предсједник и иначе спава тек неколико сати дневно, а у авиону спава још мање. Он вријеме проводи и тако што са својим сарадницима прича о спорту и трачевима иако му препоручују да се придружи Меланији у њиховој приватној кабини и да се одмори. Али, он с Меланијом у авиону не проводи готово нимало времена, а посебно не насамо.

Иако би се очекивало да предсједнички авион подразумијева престиж, у овом авиону нема предвиђених мјеста за спавање, па чланови администрације спавају на минијатурним каучима или на столицама док ноге ставе на сто. Остали спавају на подовима конференцијских соба или по фотељама. Искуснији чланови са собом носе простирке.

(Азра.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар