Тегелтија тражи заштиту од Мектића

Поводом иступа министра безбједности Босне и Херцеговине Драгана Мектића у којима позива на протесте испред сједишта Високог судског и тужилачког савјета Босне и Херцеговине (ВСТС БиХ), предсједник ВСТС-а БиХ Милан Тегелтија је упутио саопштење за јавност сљедећег садржаја:

Босна и Херцеговина 25.05.2019 | 12:59
Тегелтија тражи заштиту од Мектића
„Након најновијих иступа министра безбједности Босне и Херцеговине господина Драгана Мектића, којим позива на политичке протесте испред зграде ВСТС-а БиХ у циљу изнуђивања персоналних промјена у ВСТС-у БиХ, а посебно доводећи их у контекст јавног позива за насилно рушење власти од прије неколико дана, који је такође упутио министар безбједности БиХ, предсједник ВСТС-а БиХ Милан Тегелтија се ургентно телефоном обратио директору Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ господину Мирсаду Вилићу те затражио обезбјеђење његове личне сигурности за вријеме боравка у Сарајеву. 

Предсједник ВСТС-а БиХ сматра да је, у контексту свих актуелних дешавања и провођења хајке против њега, а посебно изјавама министра безбједности БиХ, доведена у питање његова лична сигурност за вријеме боравка у Сарајеву у којем обавља дужност предсједника ВСТС-а БиХ.

Овакви позиви који долазе од министра безбједности БиХ, као директног представника извршне власти у БиХ задуженог за сектор безбједности, представљају посебну опасност, како за сигурност предсједника, потпредсједника и других чланова ВСТС-а БиХ, тако и за заштиту уставног поретка у БиХ.

Предсједник ВСТС-а БиХ позива Тужилаштво БиХ да у оквиру својих надлежности размотри оваква поступања министра безбједности БиХ господина Драгана Мектића, у контексту одредаба Кривичног закона БиХ.

Предсједник ВСТС-а БиХ такође истиче да је било какав облик притисака на носиоце правосудних функција у БиХ, укључујући и организовање политичких протеста, недозвољен и непримјерен притисак на рад правосуђа.

Министар безбједности, који је активни политичар и директни представник извршне власти, не може позивати грађане на грађанске протесте јер су сви протести којих је он иницијатор искључиво политичке природе. С обзиром на наведено, све евентуалне протесте који би се могли десити након његовог позива, сматраћу директним политичким притиском на мој професионални интегритет и независност, како и на интегритет и независност правосуђа те угрожавање моје личне сигурности од стране министра који би о мојој сигурности, као и сигурности свих других грађана, морао да се брине.

– Министар безбједности БиХ Драган Мектић позвао је грађане да се окупе пред Судом и Тужилаштвом Босне и Херцеговине наредне седмице у Сарајеву, као одговор на корупцијску аферу која потресају правосуђе у земљи.

-Да би спасили и државу и себе неопходно је оборити овакав криминални ВСТВ. Предлажем масовно окупљање грађана идуће седмице пред Тужилаштвом и Судом БиХ (ту је сједиште ВСТВ-а), као демократски вид притиска за подношење оставки“, написао је Мектић на свом Тwиттер налогу у петак навече, преноси агенција Патриа.

„Бићу на челу тога покрета“, поручио је Мектић.

Магазин Журнал објавио је текст о умијешаности предсједника Високог судског и тужилачког вијећа Босне и Херцеговине Милана Тегелтије у корупцијску аферу, у којој је требао утјецати на тадашњу главну тужитељицу Кантона Сарајево Далиду Бурзић да убрза један кривични предмет, док је Марко Панџа, инспектор Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) за ту услугу Тегелтије од привредника из Велике Кладуше узео 2.000 КМ, напомињући да ће тим новцем „потковати“ Тегелтију.

Тегелтија је одбацио умијешаност у ту аферу, након чега је Журнал објавио и снимак разговора привредника из Велике Кладуше Нермина Алешевића, Тегелтије и Панџе.

Разговоре је снимио Алешевић, који од 2017. године чека да Тужилаштво у Сарајево отвори истрагу против више политичара у БиХ, за које је Алешевић Тужилаштву доставио документацију да су починили више кривичних дјела.



БН ТВ

Коментари / 120

Оставите коментар
Name

Трт

25.05.2019 11:10

А кад је онај позвао народ пред тужилаштво... А?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО

25.05.2019 12:25

ТЕГЕЛТИЈА ТРАЗ ЗАСТИТО ОД МИЛЕ ЛУКАЦА ЦЕРАНИЦА ОНИ КРОЈЕ ЗИВОТ РС

Name

Баја

25.05.2019 12:38

Ја сам његов, подржавам га

Name

Луда дрзава

25.05.2019 13:34

Потпуно луда дрзава.Невидјено.Америцка сулуда НАТО креација у којој се не зна ни ко пије ни ко плаца.Вазно је да ми удјено у НАТО па макар са милион становника.Каква лудорија.

Name

Заститу

25.05.2019 13:52

Не схватам је ли тразис заститу од народа?Е мој Тегелтија,после овог ко је имало сумњао да си криминалац сада зна да јеси.

Name

ТИТО

25.05.2019 13:59

БАЈА ЈА САМО ЗНАМ ДАСУ У ЈАСЕНОВЦУ И ГРАДИНИ ЗНАЛИ КАКО ТРЕБА СА СРБИМА ЗИВЕО МЕКТИЦ

Name

О, гребем ти

25.05.2019 14:43

Такви правосуђе, и тебе с њим на челу, што служите правди, мамицу вам вашу лоповску! Човјек овакав текст не може ни прочитати, ав да не добије тахикардију и шумове на срцу! Толико се ћелави забринуо за себе и своју позадину, да је цијело СА дигао на ноге да га заштити! Да није твој живот шта бољи од наших живота, лоповчино?

Name

Када си цастан

25.05.2019 16:13

Када си цастан нема цега да се секирас и бојис,неце нико доци на протест,једино ако ниси цастан...Ваљда сам знас ста си радио и ста оцекујес,цим тразис заститу ПРАВЕДНИЦЕ,бруко,ни мртва дијеца ти нису била света,да драги Бог да сви осјетите ово као породица Драгицевиц,мање вам не могу позељети.

Name

ДР.МТ ПОНЕСИ ОСТАВКУ

25.05.2019 16:41

Буди постен и моралан па поднеси оставку па се послије зали науци несто од великог србина Страцхе. Др МТ господин Мектиц нема ораха у дзепу

Name

Дадо

25.05.2019 19:37

Цовјеце прекрсио си све могуце законе и јос тразис заститу? Па невјероватно. Тај од кога си тразио заститу те треба ухапсити па у истразни затвор кад вец не знас сам као цовјек дати оставку. Ста један слузбеник по кафанама прица о предметима? Па није тузиластво приватна фирма па да послујес како зелис.

Name

075

25.05.2019 19:38

Нити куге, нити колере, нити Турци, нити Аустроугари, нити Хрвати, нити Бошњаци, нити Бугари, нити Албанци, нити Румуњи, нити Мађари, нити Црногорци, нити Сјеверно Македонци, нити Нијемци, нити "велики брат", нити Британци, нити Французи, етц. нису учинили скупно Србима више зла него Милошевић, Милорад и АВ!!

Name

075

25.05.2019 19:48

Осим Бранка Перића, Србин за оне који броје крвна зрнца, нема честитог и поштеног у "правосуђу" на свим разинама у БиХ!! Код Хрвата, не зна се са изнимком Адамовића и Љубић Томислава, ко је гори, код Бошњака нема нити један поштен и честит!!

Name

075

25.05.2019 21:40

хттпс://зурнал.инфо/новост/22104/додиков-зет-и-син-за-годину-дана-приходовали-64-милиона-км

Name

ре 075

25.05.2019 22:40

Ви сте нам учинили више зла. Од нас сте постали па дижете руку на нас због ваших увјерења. Маррррррш

Name

Сетац

26.05.2019 02:36

Да се просета мало и до Врховног суда и Уставног суда. Да се тамо усеру у гаце јајаре које узимају паре и које уцјењују адвокати који им те паре дају. Цему слузе видеоснимци примопредаје пара, ако се не обијел9дане. Увеазли се ко цријева и једни друге стите. По принципу ја теби ти мени. А паре нама

Name

Народ на Испиту

26.05.2019 02:39

Кад се не мозе ослонити ни на своје слузбе, да проба да се ослони на народ. Овај позив је велики испит за народ. Ако га народ не подрзи у овом цасном цину знаци да смо дефинитивно сви Тегелтија.

Name

Психолог

27.05.2019 17:05

Цуј тегелтија трази заститу уставног поредка..ако се он изједнацава с тим поретком онда је тај поредак у финој ....

Name

Доле Папцина са врха суда!

27.05.2019 19:43

Тегелтија је криминалац. Један од главних полуга мафијаса заједно са Лукацем и Додиком!

Name

Глава од Рибе

27.05.2019 22:08

ови из ВСТВ су мале маце за неке судије уставног суда. тзв. центра отуђене моћи. одатле треба почети чистити систем од непотизма и корупције. само ко да то уради. ко да оптпочне. улица није добро јрешење, али ако дугог нема, улица ће остати једино рјешење. и неће народ бити крив. биће крив они који су изазвали народ на револт јер га годинама гребу у здрав мозак. свему дође крај па ће и овима. само што ће се они у међувремену обогати поткивајући се на све четири стране свијета. не гледајући ни вјеру ни нацију. паре не познају ни једно ни друго. али има Бога. Бог види све, и сви ће му отићи на исповијест. а онда, спашавај се ко мже. мало ко од њих ће се спасити.

Name

Потоковани Папци

27.05.2019 22:10

Потоковани Папци, су највеће зло система. Система који не постоји. Постоји само криминализована политичка елита. Мафија, другим ријечима. Овога нико неће моћи макнути из седла јер би с њим пали и многи који у га довели на ту позицију. Живи били па видјели.

Name

Кико

27.05.2019 22:14

Неко помену уставни суд. Слажем се. Нико не може ни да замисли који је то осињак. Ко доводи судије уставног суда на те функције. Зна се. за кога они након тога морају да раде. Зна се. Како раде. Зна се. Према томе, мало више пажње обратити на тај осињак.

Name

Српцанин

25.05.2019 11:11

Српцани ,гробари РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сораја

25.05.2019 13:57

Ако сте његов.. онда промасили сте тему..рец је о корупцији

Name

Докле, али стварно, докле више?

25.05.2019 14:18

Тегелтијо, себични створе, превише си себи умислио. Није твоја гузица златна! Од кога те треба чувати? Бојиш се свога народа? Фууујјј! Сам си се ус..о! Требамо се полако чистити од кукоља. Доста више, бре. ЕЕЕЕЈЈЈЈ! Докле?

Name

К.К

26.05.2019 08:25

Кад це вец једном неко успјети извести народ на улице ови на власти су невидени мисеви ово се једино мисомором ријесава.

Name

Ћело

25.05.2019 11:14

Ћело је опасан криминалац. Па он је чак надмашио и Милорада Додика. Додик је позивао на контрамитинге. Невиђени безобразлук Ћелавог. Па свако има право да позива на протесте то му гарантује устав и конвенције о људским правима. Наравно све мора да буде у демократским оквирима. А Мектић је позвао на мирне протесте. Је ли неко објаснио Ћелавом да полиција даје одобрење за протесте а никако Тужилаштво БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

да ћело

25.05.2019 13:18

Ћело се дебело препао. Свјестан је својих не/дјела. Зајаукао је прије времена.

Name

Милос

25.05.2019 18:31

Цело је мало и приглуп.

Name

Добар

25.05.2019 11:14

Није Мектиц позвао да се напада ВСТВ него да се протестима укаже на ваше лоповлуке г. ТЕГЕЛТИЈА. Ал немате ви образа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који лоповлук

25.05.2019 23:45

Кад нападну Милорада он каже угрожена нам РС,а овај још жешћи. Кад нападну њега цуј угрожена држава БиХ. Људи се претворили у државе па не смијес их споменути. Марс багро лоповска.

Name

Наравно

26.05.2019 07:55

Да није, ал на дјелу је класична замјена теза! То је њихов испробани рецепт - ако каже било ко, било шта, против њиховог криминала, одмах сви гракну - то је удар на РС, то је удар на српске кадрове, хоћемо заштиту угрожени су нам животи... Имамо срећу, да тако кажем, што се господин Мектић ставио на чело протеста, као један поштен и частан човјек и политичар, и то не смијемо пропустити људи - узађимо сви, можда, заиста, више нећемо имати још једну шансу!

Name

Ре

26.05.2019 08:13

Тако је.

Name

истина

25.05.2019 11:20

Једини спас довест следеци пет до десет година стране судије и сефове да се ово оцисти овде свако сваког има у саци и томе нејма краја тако је било са демострацијама прије пар година ко сто казе Сојиц само три мјесеца власти и не треба му висе БЕЗ ПРАВНЕ ДРЗАВЕ НИКОМ НИЈЕ ДОБРО само оним пет посто лопова који краду а дрзава стити онај због суме оде у затвор а то је крвав посо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

25.05.2019 12:40

Цијели апарат би требали довести странце дати плате и да раде. Тек тад и напредовала. Овако нема ниста од ове землхе

Name

ре

25.05.2019 13:10

и по могућности амере или британце

Name

Мислим

25.05.2019 14:24

да и код нас има поштених судија до душе мало али има, е њима дати добре плате и платити птрековремено... требат ће им. странци нам не требају, они су ово и закували, знају они за све лоповлуке... ови преу паре за њих.

Name

Ре ре

25.05.2019 14:51

Само швајцарце! Све би, у кратком времену, функционисало ко швајцарски сат!

Name

Ко то тамо пева

25.05.2019 15:09

Из филма Ко то тамо пева: Да се ја питам, ја бих протерао аутобус овуда... Е, да се ја питам, ја бих смијенио комплетан састав ВСТВ-а. Зашто? Дали су подршку криминалцу, без икакве истраге или анализе... Сви су у истој спрези, огрезли у криминалу до гуше! Треба наравно преиспитати и изјаву нашег главног... (не знам како да га назовем...), знате на кога мислим, јер је и он истрчао пред руду, као велики познавалац прилика.... не само у РС, него и шире. Све зна и у све се мијеша! Људи, дозовимо се памети. Ово је веома озбиљна ствар. Ако пустимо да оде низ воду, не заслужујемо да живимо овдје, само смо си криви!

Name

смолуца

25.05.2019 21:30

Само довести пар судија и тузилаца из Кине да нас по кратком поступку спасе од корупције.

Name

Ре Ко то тамо пева

26.05.2019 08:04

"Они" су дали подршку, своме сабрату, јер је он један од њих, јер су сви исти - огрезли у непоштење и криминалу - што каже наша стара пословица : Врана, врани очи не вади! Не подржавају они њега што га воле, већ зато што су и њихови џепови препуни ораса, знају ако сад падне он, да ће и они морати мијењати свој "начин пословања", ако неће да заврше у пржуну! Велики поздрав, великом Господину Бранку Перићу од његових Бањалучана!

Name

Дјуро Каћ

26.05.2019 14:11

А ДА ЗНАТЕ НАРОДЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ .....ШТА ОВИ НА ВЛАСТИ ,, СРБИ " ИМАЈУ У ВОЈВОДИНИ И БЕОГРАДУ . ХОТЕЛЕ , МОТЕЛЕ, РЕСТОРАНЕ , ВИНАРИЈЕ -ШКРБИЋ , ЈУНГИЋ ..ЦРКВЕ , СТАНОВА НА СТОТИНЕ У БГ , НС , СУБОТИЦА , САЛАШИ , ПОЉОП . ЗЕМЉЕ 10 ХИЉАДА ХЕКТАРА .....МИ ,, КРУВА - ХЛЕБА - ХЉЕБА " НЕМАМО ЈЕСТИ , А ВОДА ПОТРОВАНА У ЦЕЛОЈ ВОЈВОДИНИ , ПА КУПУЈ У БАЛОНИМА , КЛАДИОНИЦЕ , КОЦКАРНИЦЕ.. СВЕ ИМАЈУ У СРПСКОЈ И СРБИЈИ , УЗЕЛИ ПОШТЕНОМ ПРИВАТИЗАЦИЈОМ ЗА ЈЕДНУ МАРКУ И 1 ЕВРО. АЈМО ШЕТАТИ НАРОДЕ И ПОПРИЧАТИ МАЛО О ОВИМ СТАВАРИМА , ЛЕПО ЈЕ ВРЕМЕ....

Name

Миленко

25.05.2019 11:22

Поднеси ОСТАВКУ погани преваранту !!! Морал НУЛА БОДОВА, треба те осудити на 10 година мало у Алкатрас Зеница да се преваспитас ПОГАНИ ЛОПОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2019 17:41

Ма ћуди ме да га не поклопе са још једним снимком и па па

Name

сикирица

25.05.2019 11:27

Сконто Миланце да је пустен низ воду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2019 17:28

Хахахаха

Name

Дирекција

25.05.2019 11:29

Легендо како це те цуват Дирекција кад она спада под Министарство, њихов главни и одговорни је Министар Мектиц... А и Дирекција не цува криминалце нек те Додини цувају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па он конта

26.05.2019 08:10

Да је већа фаца од Мектића, па да ови из Дирекције треба да откажу послушност Мектићу, и да дођу чувати њега, једног криминалца! Много се мали умислио да је неко јако важан! Олош!

Name

КОНТРАШ

25.05.2019 11:31

ШТА СЕ ЧЕКА СА ХАПШЕЊЕМ ТЕГЕЛТИЈЕ И ОНИХ КОЈИ ГА ШТИТЕ. ЗАШТО СЕ НЕ УХАПСИ ГЛАВНА ТУЖИТЕЉИЦА КОЈА ЈЕ СМИЈЕНИЛА ПОСТУПАЈУЋЕГ ТУЖИОЦА КАКО БИ ЗАУСТАВИЛА ИСТРАГУ ПРОТИВ ТЕГЕЛТИЈЕ. КО ШТИТИ МАФИЈУ У БИХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.05.2019 11:31

Народ јебете годинама нико га не стити , а ти Лопове тразис заститу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кика

25.05.2019 14:00

Тачно.Душа ме боли за погинулим борцима који су животе дали да би ови дебили све уништили.

Name

Нису они криви

26.05.2019 08:11

"Ми смо *овна!"

Name

Мислим Да Је И Лудима Јасно!

25.05.2019 11:36

досло је време да се разиђемо као нормали. народ, и да свско своју куцу поцне да уређује по зељи својој и зељу породице, ма дајте се једном изјаснити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2019 12:44

Е мој Србине. Зар је разлаз изла да поведес Тегелтју да собом. Он је разлаз са памецу

Name

закон

25.05.2019 11:36

каце додик извести народ пред тузиластво да трази правду за давида обецо је просла су два мјесеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

25.05.2019 12:43

Отерали су Давора и сад цуте. Додик је исти Санадер, овај неце у Нато и ЕУ јер зна да це у продекану

Name

Сарајево

25.05.2019 11:37

Свака цаст министре Мектицу,сви ко мисли за будуцност себе и своје дјеце треба стати уз овог ЦОВЈЕКА,а онда треба се само залагати министра Мектица за предсједника цијеле БИХ....браво људино и громадо од цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.05.2019 11:41

Од вас у Сарајеву зависи да ли ће успјети митинг.Ви кројите у петак не само своју будућност него и свих становника БиХ.

Name

Чуј, чујчуј њега

25.05.2019 12:36

Чуј ћеле, заштиту за њега и његову партају. Часни суче, чwга се бојиш, народа, па народ треба и да вам суди, јебете овај народ у здрав мозак, крадете, све сте опустошили похлепници и још нам дјецу убијате. Е судит цемо вам ми ово је наша земља, мојих предака, моје дјеце

Name

Ре истина

25.05.2019 12:44

Требамо изаци сви,једино тако моземо да скинемо ове сто нас само врацају уназад,а Мектицу уз тебе је свако нормалан ко размисља за своју будуцност

Name

За истина

25.05.2019 14:11

Ако само на протесте изадје Сарајево,Миле це заурлати како је то напад Босњака на српске кадрове сто це сектаси искористити за манипулацију крезубог гласацког тијела,зато сви заједно на протесте ако мислимо себи и својој дјеци добро.

Name

Истина

25.05.2019 17:30

СДС И ПДП би требали да организују аутобусе да дође њихово чланство из Крајине.,Бијељине,Брчког и Источног Сарајева ТЕ СВИ КОЈИ СУ ЗАПОСЛЕНИ У Заједничким институцијама испред СДС и ПДП.Ако то не ураде онда су пустили Мектића низ воду и постали ПАПЦИ.На протесте ће сигурно изаћи и грађани Сарајева, поготову симпатизери странака које су на власти у Кантону.Ово је прилика да сви заједно кажемо ЈАСНО И ГЛАСНО да нам је доста криминала и корупције.Данашњи АВАЗ се ставио на страну криминалаца и покушава да оцрни Мектића.Овим потезом су показали да им није стало да завлада ред у БиХ.Жалосно од Радончића.Источно Сарајево је уз МЕКТИЋА.До побједе.

Name

075

25.05.2019 19:43

@Истина Полу Бошњак, полу Србин сам, супруга ми је већ 24-ту годину Хрватица са којом имам дијете, навијам за "Слободу"! Схватите да су Срби из БиХ најнеобразованији и најсиромашнији убједљиво на Балкану!! Ако дође много људи у Сарајево, Милорад ће вам послати гајбу пива и рећи да је то " напад на српство " и ви ћете, огромна већина, се упецати на то и Милорад ће и даље да вас "шиша"!!

Name

бака

25.05.2019 11:46

БРАВО Мектицу,ВЕЛИКИ ЦОВЈЕЦЕ!Сад гледамо у Бога и Тебе .Овај народ не мозе висе да издрзи.Бог те благословио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

25.05.2019 14:05

Мектић је једини политичар у БиХ који има му*а да нешто уради. Сви остали су шоње и јајаре.

Name

Марко

25.05.2019 11:50

Требамо подрзати протесте сви на улице доста је криминала и непотизма доле тегелтија доле бурле људи изидјимо показимо да нисмо овце достаје резима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцен

25.05.2019 11:54

Криминалац до криминалца,народе на улице,браво Мектицу✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

25.05.2019 12:00

Ако си чист, чега се бојиш ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

мафија

25.05.2019 12:06

Зубати,још ће бити игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.05.2019 12:06

Само чекам још Ћеранића да каже да се овде ради о обојеној револуцији и да је умијешан страни фактор....хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

25.05.2019 12:11

сад це Мирсад да брани Милана од Драгана.... зивјела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

25.05.2019 13:26

То је права БиХ

Name

Мићане, Мићане

25.05.2019 12:18

Колико ли је само зла и покварености се скупило у овом Тегелтији. Па он је медицински феномен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

25.05.2019 12:29

Нецете висе мирно спавати бандо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвеСкупа

25.05.2019 12:33

Само се лопови боје. У западним земљама се ОДМАХ дају оставке, а наси лопови јос тразе заститу да и даље лоповлук проводе. Па гдје то има? Код нас и само код нас. Неце да оставе позиције и добре плате и то ти је то. Немају образа нимало. Оду и у затвор и из затвора добију јос боље мјесто. Па лопови себи направили закон и то закон за лоповлук. Ех сада треба Тегелтији застита док он борави у Сарајеву. И то народ плаца. Ста ли це од овога да буде? Или оставка или јос веца награда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафијаска дрзава

25.05.2019 13:47

Нема нормална зивота и будуцности, док се криминална хоборница не растури.

Name

Емпирија

25.05.2019 12:46

Најбоља заштита им се може пружити у Зеници, Фочи, у тамошњим робијашницама. Што већа робијашница то боља заштита. И зато тамо с њима. Одмах и без оклијевања. Нема грешке, грешни су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоско

25.05.2019 12:48

Да овај народ има достојанство европљана и храброст коју је имао у ратним годинама, овог тегелтију криминалца би у контејнер за смеце прво убацио и натјерао га да лијепо испозира за фотографе. Послије тога провозати га центром града у том истом контејнеру. Затим испоруцио полицији да му се ставе лисице на руке и да одговара на суду за криминална дјела која је поцинио. Минимум 10 година робије и одузимање комплетне имовине. И његове и његове породице инсире и узе. За наук. И то је цак ниста наспрам оног ста би му урадили нпр кинези. Они осуде на смрт метком у потиљак на сред трга у Пекингу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2019 13:22

Али у контењеру гдје има одпадне хране, па да цовјек мало замези.

Name

Владавина права

25.05.2019 13:49

И не само Тегелтију. Сав неморални олос сто нас нисти.

Name

Бања Лука

25.05.2019 12:53

Каква је ово лудница ...па он узма паре и трази јос заститу ...и сто је најтузније ..добице заститу мјесто да иде у затвор...њега це јос миле наградит.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће добити заштиту

26.05.2019 08:21

Јер нико неће њему да скида скалп - само се тражи да овај немушти створ одступи са своје, досадашње функције, на коју је ступио без икакве видљиве заслуге! Људи подржимо Мектића, и изађимо на улице!

Name

Марко

25.05.2019 13:03

Диз се Бањалуко сви на протесте да растјерамо ову банду

ОДГОВОРИТЕ
Name

25.05.2019 13:14

СВЕМУ ДОЂЕ КРАИ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

боеац

25.05.2019 13:25

Дали је мито законом регулисано корупција да се јос застити па докле иде мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

25.05.2019 13:28

Такве треба хапсити а не ститити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хедностабно мора се

25.05.2019 13:36

Сви на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

25.05.2019 13:36

скреће пажњу са себе и глуми жртву... обичан народ је незаинтересован осим кад аутобусом доведу протестанте иначе је све шупљак..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сад је цас

25.05.2019 13:40

Кука и мотика креците

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Владо

25.05.2019 13:45

Куме Мића, мани се будалештина, на...аћу и ја крај тебе. Слушај кума, предај се на вријеме, док није касно. Ниси ти Чаруга, радио си и дибријех дјела, имаће милости према теби. Куме, кумим те...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

25.05.2019 13:49

БРАВО МЕКТИЦУ БЛ ЈЕ УЗ ТЕБЕ.ЛОПУРДА ЦЕЛАВА УЗИМА ПАРЕ ТРАЗИ ЗАСТИТУ.МА КОГА ТИ ЗАЈЕБАВАС НИСМО ОВЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правосудје

25.05.2019 13:52

Најболеснији стуб друства, због којега смо најгори у Европи по свим параметрима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема се гдје ни коме обратити

25.05.2019 14:01

Срам да буде многих у правосудју. Унистили су етику права и правде,на свим нивоима. Бесцасни, криминалци корумпирани, неспособни, неатруцни и на да све бесцасни.Опста пропаст друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане

25.05.2019 14:05

Сви на протестерс ,изадјимо доста диктатуре

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.05.2019 14:19

Да само усвоје законе додикове НЕ МОЗЕ НАМ НИКО НИСТА и законе мита и да дрзава убија кога хоце и нетреба висе ниста зато неце у НАТО ни у Европу морају одговарат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

25.05.2019 14:30

Лопове нек цува полиција а народ нек удара. Пендрецима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема зстите

25.05.2019 14:33

Ми плацамо полицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

25.05.2019 14:55

Тегелтија оваквим својим понасањем само показује колико га заболе к....за правдом, истином, постењем, правосудјем. Само га интересује фотеља. Нема ста, на дно смо допутовали народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жана

25.05.2019 15:31

Господин Тагелтија би требао и сам да поднесе оставку, што би било нормално у цивилигованом свијету, а не да тражи сопствену заштиту и прозива друге као незаконите рушиоце ВХС, који је већ одавно изгубио повјерење народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато

25.05.2019 16:42

види се да децко не познаје право кад себе изједнацава са правосудјем, јер институција коју представља је дрзавни орган која поставља правосудне кадрове судије и тузиоце, назалост јер би то требало бити одвојено, као у другим земљама, а правосудје цине судови, тузиластво и адвокатура.Посебно је смјесно да заститу свог интегритета трази високи функционер који гаје нарусио у кафани.

Name

У центар

25.05.2019 16:09

Наслов је двосмислен, али заправо тачан. Глупи Тегелтија тражи да се заштити од Мектића, али заправо тражи да га Мектић заштити од Мектића. Грохотом се смијем....

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРИМИНАЛЦИ

25.05.2019 16:23

ЦЕЛО ТУЗИЛАСТВО СПРОВЕСТ У ЗЕНИЦУ КОД ЗИЈАДА ТУРКОВИЦА НА РИБАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од

25.05.2019 16:58

кога се он боји, народа? Сваста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

25.05.2019 17:38

Хахахааа, ово нема ни у најјаднијој Афричкој забити! Катастрофа... Има ли ико на планети да пресјече ово јадно стање? Све заједно их потрпати у камионе и послати у неки европски или свјетски зоо, да их “људи” анализирају и гледају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фв

25.05.2019 18:36

ПОДРСКА ГОС МЕХТИЦУ КОЈИ ПОЗИВА НА МИРНЕ ПРОТЕСТЕ И УКАЗУЈЕ НА СТРАВИЦНИ КРИМИНАЛ ВИСОКОГ ТУЗИЛАСТВА И ТЕГЕТЛИЈУ СВАТИТЕ ЛУДИ НАРОДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ww

25.05.2019 18:39

ТЕГЕТЛИЈА НИЈЕ ТВОЈ ЗИВОТ ПРЕЦИ ОД ЗИВОТА МЛАДОГ ДАВИДА ДЈЕНАНА КРУНИЦА ВУКЕЛИЦА ДЈУРОВИЦА И ОНОГ ИЗ ДОБОЈА И ОСТАЛИ ЗИВОТА И ЗИВОТИ НАРОДА ХЕЈ ТЕГЕТЛИЈА СТАНИ СТАНИ СТАНИ СА ДОДИКОМ НА ВЈЕЦНУ РОБИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срк

25.05.2019 19:03

и ја тразим заститу дрзаве од теглетије који узима мито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

25.05.2019 19:19

Људи ја излазим на протесте овдје у Бањалуци исти дан исто врјеме пред тузиластво јер је то иста багра свису бурлини народе изидји идемо до краја правда за свију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нихад

25.05.2019 19:43

ако су румуни могли скинути чаушеског са власти зашто народе ми нескидамо наше дуго годишње лопове.требамо се подићи на ноге и ујединити сви није важно како се ко зове.треба банду скинути судит одузети им нелегалну имовину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халоооо!

25.05.2019 19:44

Тражи заштиту од Бурле, он те је и довео ту гдје и јеси. Остави Мекту на миру божији човјече.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

25.05.2019 20:05

Све криминалац до криминалца,јадан је овај народ са оваквом власцу и судством и назови правосудјем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миромо

25.05.2019 21:00

Браво Министре Мектићу нека виде како је јадном народу са бандом.усро се ко грлица а па нек је кренуло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоогл

25.05.2019 21:07

Па није ти МЕКТИЦ дао 2000 цуј трази заститу а ми градјани онда тразимо.од ЛУКАЦА заститу Додика Зељке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко Бањалука

25.05.2019 21:37

Тегелтија запалио си основни суд Бањалука унистио доказе о Милану Цоси и његовој јавној куци у коју си исао ,КАО И МНОГЕ ДРУГЕ ДОКАЗЕ КОМПЛЕТНА СОБА СА ДОКАЗИМА ИЗГОРИЛА КО ЈЕ ЗРТВОВАН ПИУН ПОРТИР БОЗИЦ ПЕРО КОЈИ НИЈЕ НИ ЗНАО ГДЈЕ СУ ДОКАЗИ ! Умјесто да одговсрас за позар у суду поставили те за предсједника ВСТС да и даље униставас доказе ! ДЈУБРЕ МОРЕ МАРС ПРОВАЉЕН СИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј њега

25.05.2019 23:55

Заштитите ме иначе пропаде држава БиХ. Ауу овај је препаметан,бурлина скола. Ја сам држава и мене штитите јбт. Ово нема нигдје на кугли па ни у Афричким деспотијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

26.05.2019 05:57

Уплашио се. Добио и надимак од Вукановића, Милан Мито Тегелтија. Како Штрахе поднесе оставку а ови наши Богом дати ни мртви из фотеље неће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шуп..

26.05.2019 06:38

Дефинитивно отићи из ове рупе од државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.05.2019 11:39

Не отићи никуда - дефинитивно, јер је ова, како ти кажеш рупа, наша земља, и земља наших отаца и праотаца, а то треба да остане и нашим синовима и ћеркама као и унуцима! Најлакше се окренути и отићи, али не, треба остати и борити се за своје, а овај олош треба отјеран одавде, нек они иду у Аустралију и Њемачку, па нек уживају, кад је тамо тако лијепо!

Name

Зар је???

26.05.2019 08:24

Зар је осуда корумпираногТегелтије, напад на Уставни поредак. Милина формула за сопствену заститу, јер је лијепо ниста не радити за народ а узимати велику плату и јос веце мито. Сљаму, од цовјека-не цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

28.05.2019 10:58

Бахати Тегелтија је дискредитовао сам себе и комплетну институцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

28.05.2019 11:00

дао оставку или не дугоћесе помињати "поткивање" као метафора посрнулих људи.

ОДГОВОРИТЕ