Ражнатовић: Партизан је још у игри за Евролигу!

Познати кошаркашки менаџер још не одбацује могућност да црно-бели добију позивницу за најјаче такмичење.

Кошарка 25.05.2019 | 10:11
Ражнатовић: Партизан је још у игри за Евролигу!
Одмах накох завршетка полуфинале серије плеј-офа против Црвене звезде мтс, председник Партизана Остоја Мијаиловић рекао је да клуб из Хумске предузима конкретне кораке да добије позивницу за учешће у Евролиги следеће сезоне.

Прошле недеље, током Фајнал фора Евролиге из Шпаније је стигла важна вест, да је први човек најјачег такмичења Ђорди Бертомеу изјавио да АБА лига неће добити другог представника у првом по снази евро такмичењу.

Реагујући на то, Мијаиловић је рекао да и даље постоји шанса да црно-бели од јесени заиграју уз најјаче европске клубове, што је у петак поновио и познати кошаркашки агент, Миодраг Ражнатовић.

Упитан за саставе и амбиције "вечитих" ривала у следећој сезони, он је рекао...

"Црвена звезда и Партизан нису кренули да стављају тим, као што ни 90 одсто европског тржишта није кренуло. Још се игра. Први наговештаји су добри и оба тима биће амбициозна. Партизан је још у трци за позивницу за учешће у Евролиги".

На подсећање на Бертомеуове речи, Ражнатовић каже да је Шпанац говорио о широј слици и даљој будућности региона, а не тренутној.

"Та изјава се односила на генералну ситуацију. Ако Алба уђе у финале плеј-офа у Немачкој, онда нема превише кандидата за ту позивницу. Партизан је један од њих, а можда их максимално има три. Имајући у виду репутацију и знамените људе из прошлости Партизана који имају тежину у Евролиги - шанса постоји. Тешко је рећи колика је вероватноћа, али постоји", додао је Ражнатовић.

У сваком случају, он верује да ће црно-бели формирати конкурентну екипу.

"Мислим да ће имати добар тим, који би у ослабљеном Еврокупу могао да има шансе", закључио је утицајни агент.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар