Барса понудила Милутинову 7.000.000 евра!

Озбиљно је! Пешић жели земљака по сваку цену!

Кошарка 25.05.2019 | 09:12
Барса понудила Милутинову 7.000.000 евра!
Барса не шали, жели Николу Милутинова по сваку цену!

А познато је и која је то цена. Како грчки медији јављају, каталонски великан је послао конкретну понуду Милутинову. Реч је о трогодишњем уговору вредном 7.000.000 евра! На бруто нивоу, што значи да би Милутинову пришало око 3.500.000 евра нета када се одбију порези.

Иако има још годину дана уговора у Олимпијакосу, то не би требало да буде проблем с обзиром на ситуацију у грчком клубу. Милутинов у Олимпијакосу није примио плату седам месеци, грчки клуб је у финансијској кризи и морао би да му изађе у сусрет ако Србин затражи трансфер у Барселону.

За Милутинова су заинтересовани још европски првак ЦСКА из Москве и Фенербахче, па је то можда разлог због којег је Барса убрзала посао. Светислав Пешић очигледно жарко жели свог земљака. Пешић на центарским позицијама има Анта Томића и Кевина Серафана. Хрват све чешће има проблема са повредама, у позним је годинама, док је француски репрезентативац завршио своје у Барси после свађе са Пешићем који га је усред меча оетаро са клупе и неће му бити понуђен нови уговор. Ту је и Украјинац АлександарПустовиј, али он није озбиљна опција за клуб који пуца на највише циљеве.

Сада је све на Милутинову који би можда могао да настави каријеру и у НБА лиги ако га позове Сан Антонио који полаже права на њега.

У Барселони виде српског центра као битан део у пројекту стварања озбиљног тима. Барса је понудила и трогодишњи уговор Кости Слукасу из Фенербахеча, преговара и са Коријем Хигинсом из ЦСКА, жели да врати Алекса Абринеса који је слободан играч, а на радару јој је и сјајни Венсан Поарје из Басконије.

Ипак, Милутинов би као можда и најбољи центар Евролиге био капитално појачање за Светислава Пешића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар