Партизанов јунак Остојић: Живот се преко ноћи окрене!

Бојан Остојић играо је врло мало ове сезоне, али га је препородио нови стручни штаб. Вратио им је на најбољи начин.

Фудбал 24.05.2019 | 15:20
Партизанов јунак Остојић: Живот се преко ноћи окрене!
До пре месец дана Бојан Остојић готово да није ни постојао на фудбалској мапи. Ни он сам није веровао да ће опет одушевљавати Гробаре као 2017, када је код Марка Николића играо сезону живота.

"Шта ћу ја овде", запитао се искусни штопер на аеродрому "Никола Теска" пред почетак зимских припрема.

Неколико месеци касније, после доласка Сава Милошевића на клупу "парног ваљка", фудбалер Партизана живи другу фудбалску младост: "Шта ти је живот, све се окрене преко ноћи".

Готово у даху је Остојић одговарао на питања новинара после гола којим је одлучено финале Купа против Црвене звезде на стадиону "Рајко Митић".

"Пресрећан сам, тешко могу да нађем праве речи. Не знам јесам ли се опростио, истекао ми је уговор, причаћу са људима из клуба. Шансе да останем су 50:50: Ја хоћу, они неће", у свом стилу одговорио је Остојић.

Мало ко је веровао у Партизан ове сезоне, која је после свих недаћа завршена победом против највећег ривала и то у његовој кући. И то каква победа, заслужена без иједне мрље, јер су црно-бели били бољи од првог до последњег минута.

"Најважнија је победа, у њу смо веровали само ми играчи. Успели смо да освојимо трофеј, заслужили смо га. Мислим да смо спасили сезону, лепо је када се освоји трофеј у Србији", додао је Остојић и наставио: "Целе сезоне смо пролазили кроз пакао, омаловажавали су нас сви, чак и други клубови, играчи, мислили су да лако могу да изађу на крај са нама. Свлачионици је само веровала и ето, успели смо."

Гол?

"Веровао сам да могу да постигнем гол, то ми је била и жеља. Ево, остварила ми се, пресрећан сам."

Мало ко је приметио да је Остојић још славио гол са навијачима на југу, када је судио Новак Симовић дао знак да се настави утакмица и да играчи Звезде крену са центра.

"Па, где… Нисам знао где сам, као да је утакмица била завршена, као Моца Вукотић. Кренуо сам негде, а не знам ни где. Не постижем тако често голове. Против Војводине ми је надражи, јер ми се два дана пре тога породила супруга. Овај ми је други најдражи", насмејао се Бојан Остојић.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар