Partizanov junak Ostojić: Život se preko noći okrene!

Bojan Ostojić igrao je vrlo malo ove sezone, ali ga je preporodio novi stručni štab. Vratio im je na najbolji način.

Fudbal 24.05.2019 | 15:20
Partizanov junak Ostojić: Život se preko noći okrene!
Do pre mesec dana Bojan Ostojić gotovo da nije ni postojao na fudbalskoj mapi. Ni on sam nije verovao da će opet oduševljavati Grobare kao 2017, kada je kod Marka Nikolića igrao sezonu života.

"Šta ću ja ovde", zapitao se iskusni štoper na aerodromu "Nikola Teska" pred početak zimskih priprema.

Nekoliko meseci kasnije, posle dolaska Sava Miloševića na klupu "parnog valjka", fudbaler Partizana živi drugu fudbalsku mladost: "Šta ti je život, sve se okrene preko noći".

Gotovo u dahu je Ostojić odgovarao na pitanja novinara posle gola kojim je odlučeno finale Kupa protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

"Presrećan sam, teško mogu da nađem prave reči. Ne znam jesam li se oprostio, istekao mi je ugovor, pričaću sa ljudima iz kluba. Šanse da ostanem su 50:50: Ja hoću, oni neće", u svom stilu odgovorio je Ostojić.

Malo ko je verovao u Partizan ove sezone, koja je posle svih nedaća završena pobedom protiv najvećeg rivala i to u njegovoj kući. I to kakva pobeda, zaslužena bez ijedne mrlje, jer su crno-beli bili bolji od prvog do poslednjeg minuta.

"Najvažnija je pobeda, u nju smo verovali samo mi igrači. Uspeli smo da osvojimo trofej, zaslužili smo ga. Mislim da smo spasili sezonu, lepo je kada se osvoji trofej u Srbiji", dodao je Ostojić i nastavio: "Cele sezone smo prolazili kroz pakao, omalovažavali su nas svi, čak i drugi klubovi, igrači, mislili su da lako mogu da izađu na kraj sa nama. Svlačionici je samo verovala i eto, uspeli smo."

Gol?

"Verovao sam da mogu da postignem gol, to mi je bila i želja. Evo, ostvarila mi se, presrećan sam."

Malo ko je primetio da je Ostojić još slavio gol sa navijačima na jugu, kada je sudio Novak Simović dao znak da se nastavi utakmica i da igrači Zvezde krenu sa centra.

"Pa, gde… Nisam znao gde sam, kao da je utakmica bila završena, kao Moca Vukotić. Krenuo sam negde, a ne znam ni gde. Ne postižem tako često golove. Protiv Vojvodine mi je nadraži, jer mi se dva dana pre toga porodila supruga. Ovaj mi je drugi najdraži", nasmejao se Bojan Ostojić.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar