Фулам баш одрезао цијену за Митровића!

Замене су познате, али. . .  Неће то ићи тако глатко. . .

Фудбал 24.05.2019 | 13:25
Фулам баш одрезао цијену за Митровића!
Неминовно је да ће се Фулам и Александар Митровић растати овог лета, али изгледа да то неће ићи баш тако глатко.

Лондонски Стандард, можда и најбоље обавештени извор за вести из Фулама, тврди вечерас да је цена за Митровића дефинитивно потврђена и да она износи 30.000.000 фунти. Што је око 34.000.000 евра. Толико ће Колибари тражити свим заинтересованим клубовима за српског центарфора.

Реч је о суми осетно већој од оне коју је Фулам летос палтио Њукаслу за куповину Митровића. Тада су Свракама исплатили 25.000.000 евра уз опцију за максималан бонус од 5.000.000 евра. Како је Фулам имао кошмарну сезону, тешко је очекивати да се већи део тих бонуса оставрио.

Ипак, лондонски клуб је чврст у ставу да за Митровића тражи 30.000.000 фунти што је цена коју заинтересовани купци за сада сматрају превеликом. Ту мислимо на премијерлигашке клубове попут Евертона, Саутемптона, Вест Хема и Кристал Паласа који су највише загризли. Поменуту суму би ради платио кинески Гуангџоу Евергранде, али Митровићу се остаје у Премијер лиги.

Ипак, како прелазни рок буде текао, за очекивати је да се после преговора и убеђивања смекша и Фуламов став. Свесни су на Крејвен Котиџу да не смеју баш много да се инате и да ће морати да продају Србина. Зато су већ увелико у потрази за заменама, а Стандард тврди да је избор пао на двојицу нападача.

Један од њих је Митровићев некадашњи саиграчи из Њукасла који је минулу сезону провео на позајмици у ВБА  - Двајт Гејл. Други је Брит Асомбалонга, нападач Мидлзброа. Тренер Скот Паркер се нада да ће их добити обојицу и зато у клубу покушавају да оба трансфера финансирају од Митровићеве продаје.

У сваком случају, чека нас макар неколико недеља неизвесности када је Митровићев трансфер у питању.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар