Вече матураната Техничке школе

Матуранти Техничке школе “Михајло Пупин” окупили су се вечерас на градском тргу и заједно са средњошколским пријатељима прославили завршетак средње школе. Сви су се сложили да ће у сјећању остати другари из школских клупа као и професори који нису били строги.

Република Српска 23.05.2019 | 23:06
Вече матураната Техничке школе
Пријатељски осмјеси, загрљаји и помало сјетни погледи били су присутни на матурској вечери Техничке школе.

"Највише ће нам у сјећању остати лијепа пријатељства, наравно и професори са којима смо провели претходне четири године", навели су матуранти.



Већина средњошколаца наставиће образовање нанеком од факултета у Републици Српској или Србији.

Директор ове јавне установе похвалио је генерацију матураната који су дали велики допринос током школовања и показали се као једна од бољих генерација.



"Техничка школа ове године изводи 284 матуранта. Они су у претходном периоду остварили веома значајне резултате на републичким такмичењима, али ту су и бројна признања која су добили иноватори за своја стваралаштва", рекао је Миленко Максимовић, директор Техничке школе “Михајло Пупин”, Бијељина.

Свечаним дефилеом матураната градским тргом Бијељина је добила сасвим нови изглед, а сви су се сложили да ће им увијек остати у сјећању лијепе успомене из средње школе.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пропаст наса

23.05.2019 23:46

Људи пад индустријске производње 19,9% у односу на април просле године. Писите о томе, обавијестите народ. То је тотална пропаст!!!!

ОДГОВОРИТЕ