Veče maturanata Tehničke škole

Maturanti Tehničke škole “Mihajlo Pupin” okupili su se večeras na gradskom trgu i zajedno sa srednjoškolskim prijateljima proslavili završetak srednje škole. Svi su se složili da će u sjećanju ostati drugari iz školskih klupa kao i profesori koji nisu bili strogi.

Republika Srpska 23.05.2019 | 23:06
Veče maturanata Tehničke škole
Prijateljski osmjesi, zagrljaji i pomalo sjetni pogledi bili su prisutni na maturskoj večeri Tehničke škole.

"Najviše će nam u sjećanju ostati lijepa prijateljstva, naravno i profesori sa kojima smo proveli prethodne četiri godine", naveli su maturanti.



Većina srednjoškolaca nastaviće obrazovanje nanekom od fakulteta u Republici Srpskoj ili Srbiji.

Direktor ove javne ustanove pohvalio je generaciju maturanata koji su dali veliki doprinos tokom školovanja i pokazali se kao jedna od boljih generacija.



"Tehnička škola ove godine izvodi 284 maturanta. Oni su u prethodnom periodu ostvarili veoma značajne rezultate na republičkim takmičenjima, ali tu su i brojna priznanja koja su dobili inovatori za svoja stvaralaštva", rekao je Milenko Maksimović, direktor Tehničke škole “Mihajlo Pupin”, Bijeljina.

Svečanim defileom maturanata gradskim trgom Bijeljina je dobila sasvim novi izgled, a svi su se složili da će im uvijek ostati u sjećanju lijepe uspomene iz srednje škole.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

propast nasa

23.05.2019 23:46

Ljudi pad industrijske proizvodnje 19,9% u odnosu na april prosle godine. Pisite o tome, obavijestite narod. To je totalna propast!!!!

ODGOVORITE