Саша Илић: Љепше није могло!

Легендарни "везиста" захвалио се саиграчима на идеалном испраћају у фудбалску пензију, након победе над Црвеном звездом у финалу Купа.

Фудбал 24.05.2019 | 10:07
Саша Илић: Љепше није могло!
Саша Илић је у размаку од четири дана доживео неке од најлепших тренутака у дугој и богатој каријери професионалног фудбалера.

Прво му је приређен "испраћај" на стадиону Партизана, у последњој првенственој утакмици, против Пролетера, а у четвртак је одиграо сам финиш финала Купа Србије, у коме су црно-бели као гости на стадиону "Рајко Митић" шокирали првака државе Црвену звезду - 0:1!

"Лепши завршетак каријере нисам могао да пожелим", рекао је 41-годишњи Илић за ТВ Арена спорт, након примопредаје пехара.

"Хвала саиграчима што су ми приуштили да одем у пензију победом против највећег ривала и освојеним Купом", додао је радосни, али сталожени Сале.

Данило Пантић није крио срећу због тога што се остварио "сценарио из бајке".

"Прелеп тренутак! Велика је ствар то што смо овом човеку приредили на његовој последњој утакмици. Изашли смо на терен као тим, тако смо играли 90 минута. Честитке Звезди на успешној сезони, али вечерас смо ми били бољи тим", истакао је Пантић.

Ветеран Зоран Тошић изразио је задовољство што се екипа "издигла после свих проблема" и завршила сезону "како смо планирали", док је Владимир Стојковић подсетио на изјаву после пораза од Радничког у Хумској улици, почетком марта.

"Очекујем да боже здравља прођемо Крушевац и онда, како то код нас иде, прва код нас, на 'Маракани' реванш и финале у Нишу", казао је тада Стојковић, који је желео да се Партизан реваншира Радничком у финалу Купа.

"Обећање је испуњено, само смо заменили редослед. Било је прво Раднички, па Звезда",констатовао је у четвртак увече голман црно-белих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар