Saša Ilić: Ljepše nije moglo!

Legendarni "vezista" zahvalio se saigračima na idealnom ispraćaju u fudbalsku penziju, nakon pobede nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa.

Fudbal 24.05.2019 | 10:07
Saša Ilić: Ljepše nije moglo!
Saša Ilić je u razmaku od četiri dana doživeo neke od najlepših trenutaka u dugoj i bogatoj karijeri profesionalnog fudbalera.

Prvo mu je priređen "ispraćaj" na stadionu Partizana, u poslednjoj prvenstvenoj utakmici, protiv Proletera, a u četvrtak je odigrao sam finiš finala Kupa Srbije, u kome su crno-beli kao gosti na stadionu "Rajko Mitić" šokirali prvaka države Crvenu zvezdu - 0:1!

"Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim", rekao je 41-godišnji Ilić za TV Arena sport, nakon primopredaje pehara.

"Hvala saigračima što su mi priuštili da odem u penziju pobedom protiv najvećeg rivala i osvojenim Kupom", dodao je radosni, ali staloženi Sale.

Danilo Pantić nije krio sreću zbog toga što se ostvario "scenario iz bajke".

"Prelep trenutak! Velika je stvar to što smo ovom čoveku priredili na njegovoj poslednjoj utakmici. Izašli smo na teren kao tim, tako smo igrali 90 minuta. Čestitke Zvezdi na uspešnoj sezoni, ali večeras smo mi bili bolji tim", istakao je Pantić.

Veteran Zoran Tošić izrazio je zadovoljstvo što se ekipa "izdigla posle svih problema" i završila sezonu "kako smo planirali", dok je Vladimir Stojković podsetio na izjavu posle poraza od Radničkog u Humskoj ulici, početkom marta.

"Očekujem da bože zdravlja prođemo Kruševac i onda, kako to kod nas ide, prva kod nas, na 'Marakani' revanš i finale u Nišu", kazao je tada Stojković, koji je želeo da se Partizan revanšira Radničkom u finalu Kupa.

"Obećanje je ispunjeno, samo smo zamenili redosled. Bilo je prvo Radnički, pa Zvezda",konstatovao je u četvrtak uveče golman crno-belih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar