Милошевић: Извињавам се судијама!

Тренер фудбалера Партизана, Саво Милошевић, био је изузетно задовољан победом над Црвеном звездом у финалу Купа Србије.  Милошевић: Извињавам се, поправићу се. . .  "Нисам ја, играчи су", рекао је Саво Милошевић после освојеног Купа на стадиону највећег ривала.

Фудбал 24.05.2019 | 09:25
Милошевић: Извињавам се судијама!
Партизан је са минималних 1:0 победио Звезду на стадиону "Рајко Митић" и одбранио трофеј Купа, уједно спречивши Звезду да дође до "дупле круне".

Милошевић је крајем регуларног дела ове сезоне дошао у Партизан, што му је био први посао шефа стручног штаба, а недуго затим уследио је и први трофеј. Ипак, Саво заслуге приписује играчима.

"Нисам ја (заслужан), играчи су. Свака част мојим момцима, на овој последњој, као и на много претходних утакмица. Ишчупали су се из јако тешке ситуације и данас је дошло до потврде онога што сам рекао на почетку, а то је да ова екипа може много боље и да је много боља од претходних резултата", рекао је Милошевић за ТВ Арена Спорт.

Милошевић је честитао противнику, али се и извинио судијама због свог понашања.

"Ћеститке Звезди на коректној игри. Извињавам се судијама, данас сам први пут реаговао после 13, 14 утакмица, али ето, некад вас повуку емоције", додао је Милошевић.

"Нисам ја, играчи су", рекао је Саво Милошевић после освојеног Купа на стадиону највећег ривала.

Тренер фудбалера Партизана није желео да прихвати заслуге за спас сезоне у којој су пре њега у Хумској радила двојица тренера, а екипа доживела осам пораза и, у једном тренутку, довела у питање излазак у Европу наредне сезоне.

"Свака им част, честитам им данас, као и много пута до сада на стварима које су урадили на путу ка финалу. Ишчупали су се из веома незгодне ситуације, показали су да сам био у праву када сам говорио да ова екипа може много боље од резултата које смо имали током већег дела сезоне", рекао је 45-годишњи легендарни фудбалер, данас тренер црно-белих.

Он је наследио екипу од некадашњег саиграча Зорана Мирковића после једне победе и три пораза у пет мартовских мечева, дебитовао поразом у Крушевцу од Напретка 31. марта, изгубио и на наредном гостовању у Новом Саду од Војводине, али онда успео да поврати самопоуздање у свлачионици, поврати победнички дух код момака, врати нападачки фудбал у Хумску и…

...освоји трофеј!

Тачније, одбрани га.

"Честитам свима у клубу, нарочито момцима и извињавам се судијама, јер сам данас први пут некоректно реаговао после 13, 14 мечева на клупи... Поправићу се, некад је тешко не реаговати", рекао је Милошевић током ТВ интервјуа у "ливе" преносу на Арени.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар