Milošević: Izvinjavam se sudijama!

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, bio je izuzetno zadovoljan pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.  Milošević: Izvinjavam se, popraviću se. . .  "Nisam ja, igrači su", rekao je Savo Milošević posle osvojenog Kupa na stadionu najvećeg rivala.

Fudbal 24.05.2019 | 09:25
Milošević: Izvinjavam se sudijama!
Partizan je sa minimalnih 1:0 pobedio Zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" i odbranio trofej Kupa, ujedno sprečivši Zvezdu da dođe do "duple krune".

Milošević je krajem regularnog dela ove sezone došao u Partizan, što mu je bio prvi posao šefa stručnog štaba, a nedugo zatim usledio je i prvi trofej. Ipak, Savo zasluge pripisuje igračima.

"Nisam ja (zaslužan), igrači su. Svaka čast mojim momcima, na ovoj poslednjoj, kao i na mnogo prethodnih utakmica. Iščupali su se iz jako teške situacije i danas je došlo do potvrde onoga što sam rekao na početku, a to je da ova ekipa može mnogo bolje i da je mnogo bolja od prethodnih rezultata", rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Milošević je čestitao protivniku, ali se i izvinio sudijama zbog svog ponašanja.

"Ćestitke Zvezdi na korektnoj igri. Izvinjavam se sudijama, danas sam prvi put reagovao posle 13, 14 utakmica, ali eto, nekad vas povuku emocije", dodao je Milošević.

"Nisam ja, igrači su", rekao je Savo Milošević posle osvojenog Kupa na stadionu najvećeg rivala.

Trener fudbalera Partizana nije želeo da prihvati zasluge za spas sezone u kojoj su pre njega u Humskoj radila dvojica trenera, a ekipa doživela osam poraza i, u jednom trenutku, dovela u pitanje izlazak u Evropu naredne sezone.

"Svaka im čast, čestitam im danas, kao i mnogo puta do sada na stvarima koje su uradili na putu ka finalu. Iščupali su se iz veoma nezgodne situacije, pokazali su da sam bio u pravu kada sam govorio da ova ekipa može mnogo bolje od rezultata koje smo imali tokom većeg dela sezone", rekao je 45-godišnji legendarni fudbaler, danas trener crno-belih.

On je nasledio ekipu od nekadašnjeg saigrača Zorana Mirkovića posle jedne pobede i tri poraza u pet martovskih mečeva, debitovao porazom u Kruševcu od Napretka 31. marta, izgubio i na narednom gostovanju u Novom Sadu od Vojvodine, ali onda uspeo da povrati samopouzdanje u svlačionici, povrati pobednički duh kod momaka, vrati napadački fudbal u Humsku i…

...osvoji trofej!

Tačnije, odbrani ga.

"Čestitam svima u klubu, naročito momcima i izvinjavam se sudijama, jer sam danas prvi put nekorektno reagovao posle 13, 14 mečeva na klupi... Popraviću se, nekad je teško ne reagovati", rekao je Milošević tokom TV intervjua u "live" prenosu na Areni.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar