Милојевић послије пораза у Купу...

Имамо следећу сезону, па ћемо пробати! Тренер фудбалера Црвене звезде, Владан Милојевић је, после пораза у финалу Купа Србије рекао да је његова екипа имала добру сезону.  Милојевић: Желели смо жарко, али. . . Догодине! Црвена звезда није успела да освоји "дуплу круну", а поход на њу наредне сезоне најављује Владан Милојевић чиме су отклоњене све недоумице око његовог останка у Љутице Богдана.

Фудбал 24.05.2019 | 09:06
Милојевић послије пораза у Купу...
"Црвено-бели" су изгубили утакмицу на свом терену резултатом 1:0 и пропустили шансу да освоје дуплу круну после 12 година.

"Треба да погледамо утакмицу и да направимо анализу. Жарко смо желели да освојимо и овај трофеј, сезона је била добра... Жао нам је, били смо близу, али то је фудбал...", рекао је Милојевић.

Он је додао да је "све то фудбал".

"Имамо следећу годину, па ћемо пробати да остваримо оно што нисмо ове сезоне", закључио је Милојевић.

Први пут откако је Владан Милојевић тренер Црвене звезде - пораз у дербију.

И то у борби за трофеј Купа Србије (1:0).

Тренер црвено-белих успео је екипу да уведе у Лигу шампиона, да убедљиво освоји нови трофеј у шампионату Србије, међутим изостала је "дупла круна", прва после 12 година, мада то неће умањити резултате Звезде ове сезоне.

Тога је свестан и Владан Милојевић, мада сигурно није замислио да његова екипа једну од најлошијих утакмица сезоне одигра управо у последњој, против највећег ривала.

"Треба да погледамо опет утакмицу и направимо анализу. Желели смо жарко, али то није било довољно. Сезона је била доста добра, штета што сада нисмо то и крунисали, али то је фудбал и имамо следећу годину да се одморимо и да остваримо то што смо желели", казао је тренер Црвене звезде који је тако јасно ставио до знања да ће "одрадити" уговор до краја.

Шта је било кључно?

"Недостатак концентрације, није било неких издвојених шанси, потрошили смо прво полувреме џабе, а оно што смо се договорили нисмо испоштовали".

Како до трофеја наредне сезоне, какав је план?

"Ништа, идемо да се одморимо, па да опет направимо добре резултате као ове сезоне. Без обзира на све, играчи заслужују све честитке, радићемо вредно после паузе", рекао је Владан Милојевић у последњој изјави ове сезоне.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар