Milojević poslije poraza u Kupu...

Imamo sledeću sezonu, pa ćemo probati! Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević je, posle poraza u finalu Kupa Srbije rekao da je njegova ekipa imala dobru sezonu.  Milojević: Želeli smo žarko, ali. . . Dogodine! Crvena zvezda nije uspela da osvoji "duplu krunu", a pohod na nju naredne sezone najavljuje Vladan Milojević čime su otklonjene sve nedoumice oko njegovog ostanka u Ljutice Bogdana.

Fudbal 24.05.2019 | 09:06
Milojević poslije poraza u Kupu...
"Crveno-beli" su izgubili utakmicu na svom terenu rezultatom 1:0 i propustili šansu da osvoje duplu krunu posle 12 godina.

"Treba da pogledamo utakmicu i da napravimo analizu. Žarko smo želeli da osvojimo i ovaj trofej, sezona je bila dobra... Žao nam je, bili smo blizu, ali to je fudbal...", rekao je Milojević.

On je dodao da je "sve to fudbal".

"Imamo sledeću godinu, pa ćemo probati da ostvarimo ono što nismo ove sezone", zaključio je Milojević.

Prvi put otkako je Vladan Milojević trener Crvene zvezde - poraz u derbiju.

I to u borbi za trofej Kupa Srbije (1:0).

Trener crveno-belih uspeo je ekipu da uvede u Ligu šampiona, da ubedljivo osvoji novi trofej u šampionatu Srbije, međutim izostala je "dupla kruna", prva posle 12 godina, mada to neće umanjiti rezultate Zvezde ove sezone.

Toga je svestan i Vladan Milojević, mada sigurno nije zamislio da njegova ekipa jednu od najlošijih utakmica sezone odigra upravo u poslednjoj, protiv najvećeg rivala.

"Treba da pogledamo opet utakmicu i napravimo analizu. Želeli smo žarko, ali to nije bilo dovoljno. Sezona je bila dosta dobra, šteta što sada nismo to i krunisali, ali to je fudbal i imamo sledeću godinu da se odmorimo i da ostvarimo to što smo želeli", kazao je trener Crvene zvezde koji je tako jasno stavio do znanja da će "odraditi" ugovor do kraja.

Šta je bilo ključno?

"Nedostatak koncentracije, nije bilo nekih izdvojenih šansi, potrošili smo prvo poluvreme džabe, a ono što smo se dogovorili nismo ispoštovali".

Kako do trofeja naredne sezone, kakav je plan?

"Ništa, idemo da se odmorimo, pa da opet napravimo dobre rezultate kao ove sezone. Bez obzira na sve, igrači zaslužuju sve čestitke, radićemo vredno posle pauze", rekao je Vladan Milojević u poslednjoj izjavi ove sezone.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar