Реал добио још један разлог да одустане од Јовића!

Дијего Коста и Лофтус Чик су најсвежије опомене. . .  Краљевски клуб има све мање стрпљења.

Фудбал 23.05.2019 | 23:30
Реал добио још један разлог да одустане од Јовића!
Ако се трансфер Луке Јовића у Реал Мадрид не догоди, кривац ће бити само један – Ајнтрахт.

Немци све више иритирају Краљевски клуб који би могао да одустане од трансфера иако је са Јовићемдоговорио детаље сарадње. Други човек Реала Хосе Анхел Санчез је још пре неколико недеља договорио са Јовићевим менаџером Фалијем Рамаданијем детаље шестогодишњег уговора вредног нешто мање од 30.000.000 евра, али договор са Ајнтрахтом још није постигнут.

Нема прецизних информација из поузданих извора о камену спотицања у преговорима два клуба, али се претпоставља да је у питању висина обештећења. Реал је раније имао уверавања да ће 60.000.000 евра бити довољно, али се изгледа нешто променило и Ајнтрахт тражи више. Због тога је Реал већ почео да скенира тржиште у потрази за алтернативама ако посао и дефинитивно пропадне, а име Кшиштофа Пјонтека из Милана је искочило у први план.

Мадридски спортски дневник Ас данас пише да је Реал добио још један разлог да се разочара у Ајнтрахт и да оде корак даље ка одустајању од трансфера. У Реалу су јако разочарани што је Ајнтрахт одлучио да поведе Луку Јовића на далекоисточну турнеју. Експедиција из Франкфурта са 22 играча је данас допутовала у Кину где ће у петак  у Фошану одиграти пријатељски меч против Волфзбурга, а потом следе разне маркетиншке акције и спонзорске обавезе у Хонгконгу.

У Реалу су се надали да Ајнтрахт неће повести Јовића у Кину и разочарани су што се то десило. Без потребе се ствара ризик од повреде, а Ас наводи сличан пример Дијега Косте који се повредио у небитном пријатељском мечу за Атлетико Мадрид у Израелу. Још већу глупост је недавно направио Челси који је отишао у Бостон да одигра пријатељску утакмицу и за наредних шест месеци је изгубио Рубена Лофтуса Чика који је повредио Ахилову тетиву.

Поред беспотребног ризика од повреде, Јовићев пут ће сигурно успорити и преговоре о трансферу. Према сазнањима Аса, Реал је већ имао маркетиншки план да Јовића представи ако прво појачање за наредну сезону. Сада је извесно да се то неће десити.

А све је неизвесније да ли ће се уопште десити ако Ајнтрахт не смекша став.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар