Мицић остаје у Ефесу!

И продужиће постојећи уговор, јављају шпански медији.

Кошарка 24.05.2019 | 08:22
Мицић остаје у Ефесу!
После феноменалне сезоне у којој је Василије Мицић блистао у дресу Анадолу Ефеса са којим је играо финале Евролиге, сада се поставља питање - шта ће одлучити? Да ли ће прећи у неки већи тим или остати у Ефесу. Последње информације кажу да ће Мицић остати у турском тиму и потписати нови уговор.

Мицићев уговор са Ефесом истиче овог лета, али има опцију по којој може да продужи на још годину дана. Међутим према информацијама шпанских медија, он би требало да потпише нови уговор, на још две, а можда и три године чиме би био везан за Ефес до 2022. године. И требало би да има НБА излазну клаузулу.

Подсетимо да је Ефес данас продужио уговоре тренер Ергину Атаману и Брајанту Данстону, тако да има логике да Ефес жели да задржи тврдо језгро тима, а двојица играча које ће желети да задржи свакако су Мицић иЛаркин. Ту је и Џејмс Андерсон. Ефес ради на томе. Ларкин ће имати издашну понуду Ефеса.

Васа је ове сезоне играо заиста невероватно, много је напредовао у односу на игре у Жалгирису, имао је сезону живота, а довољно је само рећи да је са 25 поена у полуфиналу одвео Ефес у финале Евролиге и тако се уз Ларкина показао као најбољи играч тима.

Током сезоне су Реал Мадрид и ЦСКА били врло конкретни, желели су Мицића, али је Васа остао у овом тиму и тако стигао до финала Евролиге. Испало је да је то добра одлука.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар