Micić ostaje u Efesu!

I produžiće postojeći ugovor, javljaju španski mediji.

Košarka 24.05.2019 | 08:22
Micić ostaje u Efesu!
Posle fenomenalne sezone u kojoj je Vasilije Micić blistao u dresu Anadolu Efesa sa kojim je igrao finale Evrolige, sada se postavlja pitanje - šta će odlučiti? Da li će preći u neki veći tim ili ostati u Efesu. Poslednje informacije kažu da će Micić ostati u turskom timu i potpisati novi ugovor.

Micićev ugovor sa Efesom ističe ovog leta, ali ima opciju po kojoj može da produži na još godinu dana. Međutim prema informacijama španskih medija, on bi trebalo da potpiše novi ugovor, na još dve, a možda i tri godine čime bi bio vezan za Efes do 2022. godine. I trebalo bi da ima NBA izlaznu klauzulu.

Podsetimo da je Efes danas produžio ugovore trener Erginu Atamanu i Brajantu Danstonu, tako da ima logike da Efes želi da zadrži tvrdo jezgro tima, a dvojica igrača koje će želeti da zadrži svakako su Micić iLarkin. Tu je i Džejms Anderson. Efes radi na tome. Larkin će imati izdašnu ponudu Efesa.

Vasa je ove sezone igrao zaista neverovatno, mnogo je napredovao u odnosu na igre u Žalgirisu, imao je sezonu života, a dovoljno je samo reći da je sa 25 poena u polufinalu odveo Efes u finale Evrolige i tako se uz Larkina pokazao kao najbolji igrač tima.

Tokom sezone su Real Madrid i CSKA bili vrlo konkretni, želeli su Micića, ali je Vasa ostao u ovom timu i tako stigao do finala Evrolige. Ispalo je da je to dobra odluka.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar