Арјене, немој у пензију, зове те Лестер!

Робен је сам истакао да размишља да се повуче из фудбала након истека уговора са Бајерном, али има оних који га и даље желе. . .

Фудбал 23.05.2019 | 19:40
Арјене, немој у пензију, зове те Лестер!
Арјен Робен није још преломио са собом да ли ће остати у фудбалу.

Вихорном крилу, које је сада већ у озбиљним годинама пошто је у јануару прославио 35. рођендан, на крају јуна истиче уговор са Бајерном и слободан је у избору нове средине, међутим и даље није сигуран да ли жели нови изазов или му је доста повреда и путовања...

Спекулисало се да би могао да се врати у родну Холандију, да поново заигра за ПСВ, међутим "Дејли Мејл" преноси да је добио примаљиву понуду из Премијер лиге.

Арјен Робен би тако могао да заигра за Лестер, који му је понудио богат једногодишњи уговор, тако да би се у случају позитивног одговора вратио на Оствро које је напустио 2007. године када је из Челсија прешао у Реал Мадрид.

Провео је две године у Ла Лиги, а онда проживео најбоље дане каријере у Бајерну за који је одиграо 308 мечева и постигао 144 поготка.

Ове сезоне је одиграо тек 12 утакмица у Бундес лиги, често је био повређен, због чега мисли да се приближио крај, међутим тако не мисли и менаџер Брендан Роџерс, који је радио у млађим категоријама Челсија за време Робеновог мандата на "Бриџу", тако да жели његово искуство.

Хоће ли чути позитиван одговор, видећемо у наредним месецима...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар