Arjene, nemoj u penziju, zove te Lester!

Roben je sam istakao da razmišlja da se povuče iz fudbala nakon isteka ugovora sa Bajernom, ali ima onih koji ga i dalje žele. . .

Fudbal 23.05.2019 | 19:40
Arjene, nemoj u penziju, zove te Lester!
Arjen Roben nije još prelomio sa sobom da li će ostati u fudbalu.

Vihornom krilu, koje je sada već u ozbiljnim godinama pošto je u januaru proslavio 35. rođendan, na kraju juna ističe ugovor sa Bajernom i slobodan je u izboru nove sredine, međutim i dalje nije siguran da li želi novi izazov ili mu je dosta povreda i putovanja...

Spekulisalo se da bi mogao da se vrati u rodnu Holandiju, da ponovo zaigra za PSV, međutim "Dejli Mejl" prenosi da je dobio primaljivu ponudu iz Premijer lige.

Arjen Roben bi tako mogao da zaigra za Lester, koji mu je ponudio bogat jednogodišnji ugovor, tako da bi se u slučaju pozitivnog odgovora vratio na Ostvro koje je napustio 2007. godine kada je iz Čelsija prešao u Real Madrid.

Proveo je dve godine u La Ligi, a onda proživeo najbolje dane karijere u Bajernu za koji je odigrao 308 mečeva i postigao 144 pogotka.

Ove sezone je odigrao tek 12 utakmica u Bundes ligi, često je bio povređen, zbog čega misli da se približio kraj, međutim tako ne misli i menadžer Brendan Rodžers, koji je radio u mlađim kategorijama Čelsija za vreme Robenovog mandata na "Bridžu", tako da želi njegovo iskustvo.

Hoće li čuti pozitivan odgovor, videćemo u narednim mesecima...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar