Бобић: Можда останемо без Јовића, Ребића и Халера!

Директор Ајнтрахта признаје да клуб неке понуде неће моћи да одбије.

Фудбал 23.05.2019 | 19:19
Бобић: Можда останемо без Јовића, Ребића и Халера!
Фантастична сезона Ајнтрахта могла би лако да се претвори у ону изреку „играли су само једно лето“. Екипа из Франкфурта је атрактивним партијама толико скренула пажњу на себе да су се финансијски моћнији клубови већ устремили да је очерупају.

Да је Лука Јовић на мети великих европских клубова, то није никаква тајна. Али, спортски директор АјнтрахтаФреди Бобић признаје у интервјуу за Билд да би малтене цео напад његовог тима могао да нестане овог лета.

И то иако Орлови не морају да продају играче, нису у финансијским проблемима.

„Могли бисмо током лета да останемо без све тројице нападача: Јовића, Ребића и Халера. А, нисмо у проблемима, не морамо да их продамо. Такав је фудбал“, немоћно је признао Бобић.

Тројица нападача постигла су заједно 41 гол: Јовић 17, Халер 16, Ребић девет. Две трећине целог тима. Њихов одлазак био би жесток ударац за Ајнтрахт.

„Гарантујем вам да су сва тројица уживала играјући за Ајнтрахт, али у једном тренутку умешају се и неке друге силе у игру и ми смо онда немоћни ако ти момци пожеле да оду из клуба“.

Највећу зараду Немци очекују од Јовића, око 60.000.000 евра.

„Једино што можете да урадите код неких ситуација је да се помирите с њима и да наставите да инвестирате у будућност. Наши навијачи морају да разумеју да смо некада немоћни приликом трансфера“, рекао јеБобић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар