Bobić: Možda ostanemo bez Jovića, Rebića i Halera!

Direktor Ajntrahta priznaje da klub neke ponude neće moći da odbije.

Fudbal 23.05.2019 | 19:19
Bobić: Možda ostanemo bez Jovića, Rebića i Halera!
Fantastična sezona Ajntrahta mogla bi lako da se pretvori u onu izreku „igrali su samo jedno leto“. Ekipa iz Frankfurta je atraktivnim partijama toliko skrenula pažnju na sebe da su se finansijski moćniji klubovi već ustremili da je očerupaju.

Da je Luka Jović na meti velikih evropskih klubova, to nije nikakva tajna. Ali, sportski direktor AjntrahtaFredi Bobić priznaje u intervjuu za Bild da bi maltene ceo napad njegovog tima mogao da nestane ovog leta.

I to iako Orlovi ne moraju da prodaju igrače, nisu u finansijskim problemima.

„Mogli bismo tokom leta da ostanemo bez sve trojice napadača: Jovića, Rebića i Halera. A, nismo u problemima, ne moramo da ih prodamo. Takav je fudbal“, nemoćno je priznao Bobić.

Trojica napadača postigla su zajedno 41 gol: Jović 17, Haler 16, Rebić devet. Dve trećine celog tima. Njihov odlazak bio bi žestok udarac za Ajntraht.

„Garantujem vam da su sva trojica uživala igrajući za Ajntraht, ali u jednom trenutku umešaju se i neke druge sile u igru i mi smo onda nemoćni ako ti momci požele da odu iz kluba“.

Najveću zaradu Nemci očekuju od Jovića, oko 60.000.000 evra.

„Jedino što možete da uradite kod nekih situacija je da se pomirite s njima i da nastavite da investirate u budućnost. Naši navijači moraju da razumeju da smo nekada nemoćni prilikom transfera“, rekao jeBobić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar