РУС: Локомотиви трофеј у Купу!

Зовите га Господин Куп: Историјски пехар за Локомотиву и Сјомина! Урал није имао шансе у финалу одиграном у Самари - 1:0.

Фудбал 22.05.2019 | 20:51
РУС: Локомотиви трофеј у Купу!
Никакво се изненађење није догодило у финалу Купа Русије, Локомотива из Москве се докопала свог осмог трофеја у клупској историји минималном победом над Уралом од 1:0 у финалу одиграном у Самари.

Тиме су Железничари постали и најтрофејнији руски клуб када се ради о овом такмичењу, као и њихов тренерЈури Сјомин који од вечерас ужива статус живе легенде пошто је освојио свој шестри трофеј у купу као тренер у финалу које није било баш најсрећније организовано.

Наиме, због великих проблема у транспорту већи део публике на распродатом стадиону капцитета од 38.000 гледалаца је пропустило уводних 20 минута меча у којем је Локомотива на терену прегазила Урал.

За погодак одлуке побринуо се Дмитриј Баринов после центаршута из корнера Португалца Мануела Фернадеша у 27. минуту. Локомотива је била боља у већем делу меча, а предњачили су браћа Алексеј иАнтон Миранчук који су мајстроски дириговали игром Железничара и правили разлику.

Урал, у чијим је редовима некадашњи дефанзивац Војводине Доминик Динга седео на клупи, није имао снаге да се супротстави Московљанима, па им је дефинитивно срушен сан о изласку у Европу овога лета.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар