Малдини већ смијенио Гатуза?!

Паоло: Нисмо више саиграчи, ово је посао! Дружба је дружба, а служба је служба. . .

Фудбал 23.05.2019 | 08:00
Малдини већ смијенио Гатуза?!
Легенда Милана Паоло Малдини каже да његово лично пријатељство с тренером Ђенаром Гатузом нема никакву важност када буде дошао тренутак да оцени рад популарног Рина на крају ове сезоне и одреди му судбину на клупи Росонера.

Да ли треба подсетити да су и Малдини и Гатузо били саиграчи током трофејних сезона Милана када су у тандему освојили Скудето и две Лиге шампиона. У међувремену је после играчке каријере леви бек ушао у управу Милана као један од главних челника и ускоро ће морати да поднесе извештај америчким газдама.

"Морам да радим свој посао и да оценим Гатузов учинак. Нас двојица више нисмо саиграчи. Ово је посао. Мораш да поштујеш људе са којима радиш. Нас двојица чинимо све што можемо да се Милан креће у најбољем смеру. И можда имамо другачије погледе на ситуацију, али нам пријатељство помаже да све разлике лакше пребродимо. Ја ћу морати да сагледам његов учинак трезвено, узимајући у обзир реалне околности. Улоге су нам различите, нисмо више саиграчи", подвлачи Малдини у интервјуу за немачки ДАЗН, а то можда потенцијално значи и да је већ одлучио да смени Гатуза.  

У сваком случају, дефинитивна одлука о судбини Ђенара Гатуза на клупи Милана неће уследити пре последњег меча у сезони против СПАЛ-а који је на програму у недељу увече.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар