Maldini već smijenio Gatuza?!

Paolo: Nismo više saigrači, ovo je posao! Družba je družba, a služba je služba. . .

Fudbal 23.05.2019 | 08:00
Maldini već smijenio Gatuza?!
Legenda Milana Paolo Maldini kaže da njegovo lično prijateljstvo s trenerom Đenarom Gatuzom nema nikakvu važnost kada bude došao trenutak da oceni rad popularnog Rina na kraju ove sezone i odredi mu sudbinu na klupi Rosonera.

Da li treba podsetiti da su i Maldini i Gatuzo bili saigrači tokom trofejnih sezona Milana kada su u tandemu osvojili Skudeto i dve Lige šampiona. U međuvremenu je posle igračke karijere levi bek ušao u upravu Milana kao jedan od glavnih čelnika i uskoro će morati da podnese izveštaj američkim gazdama.

"Moram da radim svoj posao i da ocenim Gatuzov učinak. Nas dvojica više nismo saigrači. Ovo je posao. Moraš da poštuješ ljude sa kojima radiš. Nas dvojica činimo sve što možemo da se Milan kreće u najboljem smeru. I možda imamo drugačije poglede na situaciju, ali nam prijateljstvo pomaže da sve razlike lakše prebrodimo. Ja ću morati da sagledam njegov učinak trezveno, uzimajući u obzir realne okolnosti. Uloge su nam različite, nismo više saigrači", podvlači Maldini u intervjuu za nemački DAZN, a to možda potencijalno znači i da je već odlučio da smeni Gatuza.  

U svakom slučaju, definitivna odluka o sudbini Đenara Gatuza na klupi Milana neće uslediti pre poslednjeg meča u sezoni protiv SPAL-a koji je na programu u nedelju uveče.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar