Тео: Ако треба нешто да попричам са неким од играча...

. . . наравно да ћу то урадити.  "Али то ће бити само између нас", каже Теодосић.

Кошарка 22.05.2019 | 22:20
Тео: Ако треба нешто да попричам са неким од играча...
Сваким даном смо све ближи Светском првенству које се игра од 31. августа у Кини, па је зато ФИБА направила кратак интервју за Милошем Теодосићем.

Тео је истакао да је оран за рад у репрезентацији, а једна од тема била је и Никола Јокић и то да ли ће Србија бити комплетна.

Истиче се и на сајту Фибе да не гледају само Срби какав ће бити састав већ и остале репрезентације јер Орлови спадају у фаворите.

"Први циљ је да дођемо здрави на припреме. Када причамо Мундобаскету, још је превише рано да причамо о медаљи или о квалификовању на Олимпијске игре. Већ сам ово рекао, ако будемо играли као што знамо и будемо се борили како можемо, доћи ћемо до доброг резултата", рекао је Теодосић за сајт ФИБА.

Познат је и случај са Николом Јокићем који је недавно завршио шампионат са Денвером. Чека се да се види да ли ће Орлови рачунати на њега.

Да ли ће Сербија имати на располагању најбоље играче за Светско првенство?

"Верујем да хоћемо. Само се надам да неће бити повреда ове године и да са тим нећемо имати проблема. Мислим да постоји шанса да сви будемо тамо", рекао је Теодосић.

Може ли Теодосић као играч са дугачким стажом употребити свој ауторитет у појединим случајевима?

"Ако постоји нешто да се продискутује са било којим играчем, наравно да ћу то урадити, али то ће бити само између нас. То је начин на који решавамо све ствари. Ништа јавно".

Теодосићево присуство је сигурно и то је нешто што може да радује кошаркашке заљубљенике јер ће гледати једног од најбољих асистената на делу.

Тео није играо од 7. фебруара, а то значи да ће одморан стићи на окупљање репрезентације.

"Необично је, нисам навикао на то. Биће то ново искуство за мене. Надам се да је ово последњи пут да ми се овако нешто догађа. Али, тако је како је. Одморио сам се довољно и сада је време за посао. Морам да се фокусирам на посао, на кошарку, да искористим ово слободно време пре припрема да почнем припреме на најбољи могући начин".

Србија ће играти у групи Д заједно са Анголом, Филипинима и Италијом.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар