Teo: Ako treba nešto da popričam sa nekim od igrača...

. . . naravno da ću to uraditi.  "Ali to će biti samo između nas", kaže Teodosić.

Košarka 22.05.2019 | 22:20
Teo: Ako treba nešto da popričam sa nekim od igrača...
Svakim danom smo sve bliži Svetskom prvenstvu koje se igra od 31. avgusta u Kini, pa je zato FIBA napravila kratak intervju za Milošem Teodosićem.

Teo je istakao da je oran za rad u reprezentaciji, a jedna od tema bila je i Nikola Jokić i to da li će Srbija biti kompletna.

Ističe se i na sajtu Fibe da ne gledaju samo Srbi kakav će biti sastav već i ostale reprezentacije jer Orlovi spadaju u favorite.

"Prvi cilj je da dođemo zdravi na pripreme. Kada pričamo Mundobasketu, još je previše rano da pričamo o medalji ili o kvalifikovanju na Olimpijske igre. Već sam ovo rekao, ako budemo igrali kao što znamo i budemo se borili kako možemo, doći ćemo do dobrog rezultata", rekao je Teodosić za sajt FIBA.

Poznat je i slučaj sa Nikolom Jokićem koji je nedavno završio šampionat sa Denverom. Čeka se da se vidi da li će Orlovi računati na njega.

Da li će Serbija imati na raspolaganju najbolje igrače za Svetsko prvenstvo?

"Verujem da hoćemo. Samo se nadam da neće biti povreda ove godine i da sa tim nećemo imati problema. Mislim da postoji šansa da svi budemo tamo", rekao je Teodosić.

Može li Teodosić kao igrač sa dugačkim stažom upotrebiti svoj autoritet u pojedinim slučajevima?

"Ako postoji nešto da se prodiskutuje sa bilo kojim igračem, naravno da ću to uraditi, ali to će biti samo između nas. To je način na koji rešavamo sve stvari. Ništa javno".

Teodosićevo prisustvo je sigurno i to je nešto što može da raduje košarkaške zaljubljenike jer će gledati jednog od najboljih asistenata na delu.

Teo nije igrao od 7. februara, a to znači da će odmoran stići na okupljanje reprezentacije.

"Neobično je, nisam navikao na to. Biće to novo iskustvo za mene. Nadam se da je ovo poslednji put da mi se ovako nešto događa. Ali, tako je kako je. Odmorio sam se dovoljno i sada je vreme za posao. Moram da se fokusiram na posao, na košarku, da iskoristim ovo slobodno vreme pre priprema da počnem pripreme na najbolji mogući način".

Srbija će igrati u grupi D zajedno sa Angolom, Filipinima i Italijom.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar