Фејса иде из Бенфике у Истанбул!

Српски фудбалер одлази из Бенфике, иако има уговор на још две године.

Фудбал 22.05.2019 | 15:16
Фејса иде из Бенфике у Истанбул!
После шест година Љубомир Фејса напушта гнездо лисабонских Орлова. Како пишу бројни португалски медији, српски везиста ће током лета променити средину, јер жели клуб у којем ће више играти, пошто је у Бенфики изгубио место у тиму.

Емотивно је Фејса поднео прославу титуле пре неколико дана, можда управо због тога што му је била последња у црвеном дресу. Иако српски репрезентативац има уговор на још две године, Бенфика му неће правити проблем приликом избора новог клуба.

У Лисабону Фејса је веома цењен, навијачи га обожавају, јер је миран и ненаметљив ван терена, а прави неуморни ратник на зеленом пољу. И због тога сви желе да растанак буде пријатељски.

А, турски Сабах, којег многи преносе, пише да су преговори Фенербахчеа и Бенфике око Фејсе већ почели! Председник истанбулског клуба Али Коч је био у Лисабону, да се сретне и са челницима португалског првака и са српским фудбалером.

Како шпекулишу Турци, Бенфика је спремна да пусти Фејсу у Фенер уз обештећење од само 3.000.000 евра, што жуто-плави лагано могу да плате.

Фенербахче прави потпуну реконструкцију тима, јер срамотна сезона попут ове, у којој се борио за опстанак, не сме да му се деси.

Љубомир Фејса или Човек звани трофеј, зацртан је да буде један од кључних играча у том реновираном Фенербахчеу. Фејса је у каријери освојио 11 титула у 12 сезона. Од 2008. године када је дошао у Партизан па до данас измакла му је само прошлогодишња, коју је у Португалији однео Порто.

Укупно је до сада освојио 22 пехара играјући за Партизан, Олимпијакос и Бенфику.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар