Fejsa ide iz Benfike u Istanbul!

Srpski fudbaler odlazi iz Benfike, iako ima ugovor na još dve godine.

Fudbal 22.05.2019 | 15:16
Fejsa ide iz Benfike u Istanbul!
Posle šest godina Ljubomir Fejsa napušta gnezdo lisabonskih Orlova. Kako pišu brojni portugalski mediji, srpski vezista će tokom leta promeniti sredinu, jer želi klub u kojem će više igrati, pošto je u Benfiki izgubio mesto u timu.

Emotivno je Fejsa podneo proslavu titule pre nekoliko dana, možda upravo zbog toga što mu je bila poslednja u crvenom dresu. Iako srpski reprezentativac ima ugovor na još dve godine, Benfika mu neće praviti problem prilikom izbora novog kluba.

U Lisabonu Fejsa je veoma cenjen, navijači ga obožavaju, jer je miran i nenametljiv van terena, a pravi neumorni ratnik na zelenom polju. I zbog toga svi žele da rastanak bude prijateljski.

A, turski Sabah, kojeg mnogi prenose, piše da su pregovori Fenerbahčea i Benfike oko Fejse već počeli! Predsednik istanbulskog kluba Ali Koč je bio u Lisabonu, da se sretne i sa čelnicima portugalskog prvaka i sa srpskim fudbalerom.

Kako špekulišu Turci, Benfika je spremna da pusti Fejsu u Fener uz obeštećenje od samo 3.000.000 evra, što žuto-plavi lagano mogu da plate.

Fenerbahče pravi potpunu rekonstrukciju tima, jer sramotna sezona poput ove, u kojoj se borio za opstanak, ne sme da mu se desi.

Ljubomir Fejsa ili Čovek zvani trofej, zacrtan je da bude jedan od ključnih igrača u tom renoviranom Fenerbahčeu. Fejsa je u karijeri osvojio 11 titula u 12 sezona. Od 2008. godine kada je došao u Partizan pa do danas izmakla mu je samo prošlogodišnja, koju je u Portugaliji odneo Porto.

Ukupno je do sada osvojio 22 pehara igrajući za Partizan, Olimpijakos i Benfiku.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar