Челси окупља стару екипу: Петр Чех директор?

У финалу Лиге Европе није немогуће да се деси да против Челсија брани - спортски директор Челсија.

Фудбал 22.05.2019 | 12:43
Челси окупља стару екипу: Петр Чех директор?
Изгледа да Челси спрема "рестарт" у клубу са легендама!

Након што су се у јавности појавиле информације да ће Франк Лампард постати шеф стручног штаба "плаваца" по завршетку сезоне, и да ће му помоћник бити Џон Тери, из Енглеске стиже још једна занимљива информација која говори о заокрету у клупској политици.

"Скај Спортс" преноси да је Челси све договорио са Петром Чехом и да ће њихов некадашњи голман од наредне сезоне имати улогу спортског директора.

Занимљиво је да је информација објављена само недељу дана пред последњи меч у каријери Петра Чеха - када ће са Арсеналом покушати да освоји Лигу Европе, баш против свог некадашњег (да ли и будућег?) клуба Челсија.

Не наводи се тачно која би задужења имао Чех, и да ли би се као сви спортски директори у основној функцији питао за трансфере, али "плавци" човека на тој позицији немају од 2017.

Тада је клуб напустио Мајкл Еменало, који је претходно довео тренера Антонија Контеа и многе друге играче у клуб, тако да су овлашћења прешла на директорку Марину Грановскају, продужену рука Романа Абрамовича.

Петр Чех добро познаје прилике на "Бриџу" пошто је за Челси бранио од 2004. до 2015. године када га је из поставе "истиснуо" Тибо Куртоа, а наступио је на скоро 500 мечева за њих.

Чувар мреже се огласио поводом ових информација и није их у потпуности демантовао казавши да ће "одлуку о будућности донети после последње утакмице" и да му је "тренутно једини фокус на освајању титуле са Арсеналом".

Иако је имао предност у Лиги Европе и наступио је на 10 од 14 мечева у том такмичењу, било би чудно да и у Бакуу стоји на голу?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар