"Кирјос је вријеђањем Ђоковића прогнао себе!"

Бивши аустралијски тенисер, Тод Вудбриџ, каже да је његов сународник, Ник Кирјос, намамљен у причу о Новаку Ђоковићу.

Тенис 21.05.2019 | 23:33
"Кирјос је вријеђањем Ђоковића прогнао себе!"
Освајач 16 Гренд слем титула у дублу рекао је да су Кирјосови негативни коментари о Ђоковићу, као и о Рафаелу Надалу и Фернанду Вердаску, лоше утицали на његову репутацију.

Подсетимо, Кирјос је био гост у подкасту америчког новинара Бена Ротенберга, где је причао о свему што му је било на уму.

Кирјос је изјавио да је "Новак болесно опседнут потребом да га сви воле", о Верадску причао да је "умишљен", за Надала рекао да је увек "огорчен"...

"Супер је то што је отворен и што прича оно што мисли. Али, реалност је да 50 одсто тенисера и тенисерки воли те момке. Барем толико, можда и више. Тиме је прогнао себе из 'свлачионице'", изјавио је Вудбриџ.

Дан после подкаста који је потресао тениски свет Кирјос је изашао на терен Мастерса у Риму и у другом колу добио дисквалификацију после бацања столице и рекета, свађања са судијом...

"Намамљен је да то уради и 'упецао' се. Чланови његовог тима који су му дозволили да то уради би требало да се погледају у огледало и да схвате да је (због тог подкаста) имао превелики притисак у мечу са Рудом", казао је некада 19. сингл играч света.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар