Бане Ивановић у центру скандала!

Хтео да избаци антидопинг агенте из тоалета! Руски фудбал тренутно је преокупиран причом око допинг скандала чији је главни актер био фудбалер Авангарда, Димитри Коробов.

Фудбал 21.05.2019 | 21:23
Бане Ивановић у центру скандала!
Објављено је да је Кобаров био позитиван на недозвољене супстанце, али занимљиво је да се током последњих тестирања у неочекиваној гужви нашао и бивши капитен Србије Бранислав Ивановић.

Како је пренео руски лист "Газета", још крајем априла, Бранислав Ивановић је направио скандал пошто је ушао у сукоб са особљем Руске Антидопоинг агенције (РУСАДА).

Према писању руског листа, бивши фудбалер Челсија није желео да оде на допинг тест јер је сматрао да га изузетно често тестирају.

Особље РУСАДА је дошло да уочи меча са Динамом из Москве узме узорке урина неколицини фудбалера Зенита, чији је члан и Ивановић.

Он се са особљем РУСАДА расправљао око сат времена, а наводно је покушао и да их избаци из тоалета.

Челници агенције су затражили од чланова управе Зенита да поразговарају са њим и убеде га да поступи по правилима, што је он и урадио.

Дао је узорак по свим могућим правилима и уз присуство стручњака који је надгледао цео процес.

РУСАДА је касније упутила званичан допис управи Зенита како би објаснила своје становиште у целом случају, а из клуба из Санкт Петербурга одговорили су им да ће казнити Ивановића због инцидента.

"РУСАДА разматра инцидент који је у вези са непримереним понашањем играча Зенита Бранислава Ивановића током узимања узорака. Руска фудбалска федерација и клуб су нас информисали о прдузетим мерама. Фудбалер ће бити кажњен", изјавила је раније Маргарита Пакноцкаја, заменик генералног директора РУСАДА.

За сада, не зна се на који начин ће Ивановић бити кажњен од клуба и Федерације.

Ивановића не брине казна, он је недавно изјавио да је задовољан ситуацијом у Зениту и да жели да тамо и остане.

"Никад не знате шта може да се деси у фудбалу, али спреман сам. Задовољан сам овде и наравно, желим да останем", рекао је Ивановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар