Кирјос: РГ је ср**е у поређењу са Вимблдоном!

Аустралијски тенисер, Ник Кирјос, не престаје да привлачи пажњу својим дискутаблиним изјавама и понашањем.

Тенис 21.05.2019 | 21:05
Кирјос: РГ је ср**е у поређењу са Вимблдоном!
Протекле недеље је направио скандал у Риму на мечу са Каспером Рудом када је беснео на судију, свађао се и бацио пластичну столицу на терен.

Тада је напустио меч пре краја што је условило аутоматску дисквалификацију, новчану казну и одузимање освојене награде и поена на Мастерсу у Риму.

Ипак, Кирјосу као да то није доста па је у свом стилу наставио са "прозивкама".

Овог пута његова мета није био нико од играча посебно, већ конкренто Ролан Гарос, други Гренд слем турнир сезоне.

Кирјос се судећи по објави на свом Инстаграм профилу налази већ на Вимблдону, где се налази уочи почетка такмичења у Паризу. Тамо је сусрео британског тенисера Ендија Марија са којим је тренирао, али на трави.

"Шта се дешава? Ево ме како тенирам са Ендијем Маријем. Мислим да је Вимблдон најбољи турнир на свету, погледајте ову савршену травнату подлогу. Решите се шљаке, људи. Ко воли шљаку када је тако лоша. Сер Анри Мари је ту", поручио је Кирјос.

Потом је додао следеће:

"Чињеница је да сам овде и да за пар дана морам да идем у Париз. Френч Опен је ср**е у поређењу са овим. Апсолутно ср**е", рекао је Кирјос.

Како ће на све реаговати у Паризу, остаје да се види, али све је више оних који верују да би једна права васпитна мера за Кирјоса била подужа суспензија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар