"Молитва" у топ 10 најбољих евровизијских пјесама свих времена!

Једина српска евровизијска победница добила је огромно признање британског "Индепендента".

Забава 21.05.2019 | 10:30
"Молитва" у топ 10 најбољих евровизијских пјесама свих времена!
ЈЕДИНА српска евровизијска победница Марија Шерифовић добила је огромно признање британског "Индепендента", који је нашу певачицу и песму "Молитва", са којом је освојила Европу 2007. године, сврстао међу топ 10 најбољих победничких песама свих времена. "Индепендент" композицију описује као "драматичну баладу" и "модерну оперу".

Новинари британског листа анализирали су све нумере које су победиле откад такмичење постоји и направили листу од најбољих до најгорих, а Маријина песма се нашла на 10 месту.

Прве две позиције заузели су Швеђани, најбоља је легендарна АББА и песма "Wатерлоо", а следи шведска певачица Лорин са нумером "Еупхориа", на трећем месту са песмом "Рисе лике а пхоениx" је аустријска певачица Кончита Вурст, британска поп-рок група "Катрин енд д вејвс" и нумера "Лове схине а лигхт" заузима четврту позицију, а пету Селин Дион и песма "Не партез пас санс мои" са којом је представљала Швајцарску 1988. Песма "Саттелит" немачке певачице Лене Мајер проглашена је за најгору евровизијску нумеру и припало јој је 66. место.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар