"Molitva" u top 10 najboljih evrovizijskih pjesama svih vremena!

Jedina srpska evrovizijska pobednica dobila je ogromno priznanje britanskog "Independenta".

Zabava 21.05.2019 | 10:30
"Molitva" u top 10 najboljih evrovizijskih pjesama svih vremena!
JEDINA srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović dobila je ogromno priznanje britanskog "Independenta", koji je našu pevačicu i pesmu "Molitva", sa kojom je osvojila Evropu 2007. godine, svrstao među top 10 najboljih pobedničkih pesama svih vremena. "Independent" kompoziciju opisuje kao "dramatičnu baladu" i "modernu operu".

Novinari britanskog lista analizirali su sve numere koje su pobedile otkad takmičenje postoji i napravili listu od najboljih do najgorih, a Marijina pesma se našla na 10 mestu.

Prve dve pozicije zauzeli su Šveđani, najbolja je legendarna ABBA i pesma "Waterloo", a sledi švedska pevačica Lorin sa numerom "Euphoria", na trećem mestu sa pesmom "Rise like a phoenix" je austrijska pevačica Končita Vurst, britanska pop-rok grupa "Katrin end d vejvs" i numera "Love shine a light" zauzima četvrtu poziciju, a petu Selin Dion i pesma "Ne partez pas sans moi" sa kojom je predstavljala Švajcarsku 1988. Pesma "Sattelit" nemačke pevačice Lene Majer proglašena je za najgoru evrovizijsku numeru i pripalo joj je 66. mesto.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar