Ерос представио нови сингл

Највећа италијанска поп звезда Ерос Рамацоти, чији је београдски концерт заказан за 24. септембар у Штарк арени, представио је нумеру "Сиамо" (Ми смо), четврти сингл са актуелног албума "Вита це н'е".

Забава 21.05.2019 | 10:15
Ерос представио нови сингл
Вечити романтик посветио је ову песму својој животној љубави, супрузи Марики Пелегринели. После успеха насловне нумере "Вита це н'е", коју је написао још један италијански великан Јованоти, затим и светског хита са Луисом Фонсијем "Пер ле страде уна цанзоне" и прелепе баладе "Ин Примо Пиано", Ерос је сад издвојио нумеру за коју је посебно емотивно везан.

Са Мариком је почео да се забавља 2009, а тајно су се венчали пет година касније. Круна њихове љубави су двоје деце.

Нови, четрнаести студијски албум Рамацотија, објављен у новембру 2018, већ је достигао платинасти тираж. Промовише га на турнеји где ће обићи више од 30 земаља на пет континената и одржати преко 90 концерата. Импозантних 550.000 улазница за ове наступе је већ продато, а у првом делу европске турнеје Ерос је већ одржао неколико спектакуларних концерата који су били распродати.

На велико задовољство публике у Србији, трећи део турнеје, како је Ерос захтевао, почеће у Београду, на истом местуна коме је направио спектакл за памћење пре 10 година.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар