Eros predstavio novi singl

Najveća italijanska pop zvezda Eros Ramacoti, čiji je beogradski koncert zakazan za 24. septembar u Štark areni, predstavio je numeru "Siamo" (Mi smo), četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e".

Zabava 21.05.2019 | 10:15
Eros predstavio novi singl
Večiti romantik posvetio je ovu pesmu svojoj životnoj ljubavi, supruzi Mariki Pelegrineli. Posle uspeha naslovne numere "Vita ce n'e", koju je napisao još jedan italijanski velikan Jovanoti, zatim i svetskog hita sa Luisom Fonsijem "Per le strade una canzone" i prelepe balade "In Primo Piano", Eros je sad izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan.

Sa Marikom je počeo da se zabavlja 2009, a tajno su se venčali pet godina kasnije. Kruna njihove ljubavi su dvoje dece.

Novi, četrnaesti studijski album Ramacotija, objavljen u novembru 2018, već je dostigao platinasti tiraž. Promoviše ga na turneji gde će obići više od 30 zemalja na pet kontinenata i održati preko 90 koncerata. Impozantnih 550.000 ulaznica za ove nastupe je već prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je već održao nekoliko spektakularnih koncerata koji su bili rasprodati.

Na veliko zadovoljstvo publike u Srbiji, treći deo turneje, kako je Eros zahtevao, počeće u Beogradu, na istom mestuna kome je napravio spektakl za pamćenje pre 10 godina.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar